Verzorgende IG
Noorderboog

Wij zijn op zoek naar een verzorgende IG.

Ben jij enthousiast, samenwerkingsgericht en weet jij wat goede zorg inhoudt? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons PG team bij Zonnekamp te versterken!

Waar kom je te werken?

Aan de rand van het centrum van Steenwijk is Zonnekamp gevestigd. Zonnekamp is een gecombineerd verpleeghuis en biedt zorg aan biedt zorg aan zowel bewoners met dementie (psychogeriatrie) als aan bewoners met somatische problematiek. Jij komt te werken op de afdeling psychogeriatrie. Zonnekamp ligt midden in de gezellige woonwijk Clingenborgh. Betrokken medewerkers met hart voor de zorg stemmen samen met de bewoner en diens naasten af welke zorg passend is. Hierbij kijken we vooral naar wat nog wél kan. In Zonnekamp wordt zeer uiteenlopende zorg verleend. Door het brede aanbod kunnen bewoners met verschillende zorgvragen binnen onze locatie in elkaars nabijheid blijven wonen. Bewoners kunnen tot aan het levenseinde binnen onze zorglocatie blijven, ook als de zorgvraag toeneemt of de geestelijke gezondheid ernstig achteruitgaat.

Wat ga je precies doen?

Jouw passie: zorg verlenen! Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor de verzorging van bewoners en verricht je daartoe werkzaamheden gericht op psychogeriatrie (PG), conform de afspraken in het zorgleefplan. Je levert een belangrijke bijdrage bij het signaleren van veranderingen in gedrag en het welzijn van de bewoner. Samen met je collega's zoek je de beste benadering/behandeling op maat. Je bent mede verantwoordelijk voor de coördinatie van de totale zorg die je samen met de bewoner, mantelzorger, diens netwerk en je collega’s afstemt, bijstelt en evalueert.

Wat vragen we van je?

  • Je hebt het diploma verzorgende IG (niveau 3);
  • Je hebt kennis en affiniteit met de doelgroep psychogeriatrie;
  • Je hebt geduld, tact, respect en bent integer, servicegericht en hulpvaardig;
  • Je bent bereid om alle voorkomende diensten te draaien;
  • Je bent communicatief sterk, staat stevig in je schoenen en beschikt over een probleemoplossend vermogen;
  • Je bent een doorzetter en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat bieden we je?

Een waardevolle baan waarin jij ruimte krijgt voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij er toe doet. Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Verzorgende IG is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 35 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Meer weten?

Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Birgit Zwarts, leidinggevende zorg- en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer: 06 48 13 49 33.

Tijd voor een kennismaking?

Vul dan op onze website je gegevens in vóór 29-03-2023. Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en  extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Voor deze vacature zijn we op zoek naar meerdere kandidaten. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457412
Organisatie Noorderboog
Locatie Zonnekamp
Postcode 8331XR
Stad Steenwijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Birgit Zwarts, leidinggevende zorg- en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer: 06 48 13 49 33
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 14-03-2023
Ingangsdatum Op korte termijn
Reageer voor 29-03-2023
Nummer 118545
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog