Verzorgende IG
Noorderboog

Ben jij die betrokken verzorgende IG die graag zorg biedt zoals jij die zelf ook zou willen ontvangen, namelijk warm, persoonlijk, liefdevol en met respect?

In een enthousiast team waarin meedenken wordt gewaardeerd? Waar serieus gewerkt wordt, maar een lolletje op z'n tijd zeker niet mag ontbreken? Dan zien de medewerkers van afdeling De Woonark graag jouw sollicitatie tegemoet!

Wat ga je precies doen?
Jouw passie: zorg verlenen! Als verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor de verzorging van bewoners en verricht je daartoe werkzaamheden gericht op het psychisch, somatisch en sociaal welbevinden van de bewoners conform de afspraken in het zorgleefplan. Je bent medeverantwoordelijk voor de coördinatie van de totale zorg die je samen met de bewoner, mantelzorger/familie, diens netwerk en je collega's afstemt, bijstelt en evalueert.

Wij kijken bij het verlenen van de zorg vooral naar wat nog wél kan! Je levert zorg zoals jij die zelf ook zou willen ontvangen: warm, persoonlijk en liefdevol. Je laat altijd iedereen in zijn of haar waarde en biedt hen de gelegenheid om zoveel mogelijk de regie over hun leven te voeren.

Wat vragen we van je?

  • Je beschikt over een diploma verzorgende-IG (niveau 3);
  • Je bent bereid om alle voorkomende diensten te draaien;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep;
  • Je bent servicegericht en durft initiatief te nemen;
  • Je bent communicatief sterk, staat stevig in je schoenen en beschikt over een probleemoplossend en reflecterend vermogen;
  • Je bent zelfstandig, flexibel, een doorzetter en bent van nature een teamspeler die weet dat zorg verlenen altijd teamwork is!

Wat bieden we je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Verzorgende IG is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 35 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Bijzonderheden

Waar kom je te werken?
Aan de rand van het centrum van Steenwijk is Zonnekamp gevestigd. Zonnekamp is een gecombineerd verpleeghuis, revalidatiezorg en woon/wijkzorg, en ligt midden in de gezellige woonwijk Clingenborgh. Betrokken medewerkers met hart voor de zorg stemmen samen met de bewoner en diens naasten af welke zorg passend is. Hierbij kijken we vooral naar wat nog wél kan.

In Zonnekamp wordt zeer uiteenlopende zorg verleend. Door het brede aanbod kunnen partners met verschillende zorgvragen binnen onze locatie in elkaars nabijheid blijven wonen. Bewoners kunnen tot aan het levenseinde binnen onze zorglocatie blijven, ook als de zorgvraag toeneemt of de geestelijke gezondheid ernstig achteruitgaat.

In deze functie kom je te werken op afdeling de Woonark. In de Woonark wonen bewoners met lichte tot matige geheugenproblemen, zoals dementie, en bewoners met een zware lichamelijke beperking.

Tijd voor een kennismaking?
Stuur dan jouw sollicitatie naar ons toe vóór 28-01-2022 a.s. via Verzorgende IG - Zorggroep Noorderboog. Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het inwinnen van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457116
Organisatie Noorderboog
Locatie Zonnekamp
Postcode 8331XR
Stad Steenwijk
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Annet de Boer, leidinggevende zorg- en dienstverlening, bereikbaar op telefoonnummer 0521 - 53 67 01.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 14-01-2022
Reageer voor 28-01-2022
Ingangsdatum 01-02-2022
Nummer 107188
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog