Verzorgende IG
Zorggroep Sint Maarten

In de functie van verzorgende IG is het je belangrijkste uitdaging om onze cliënten in onze zorglocatie iedere dag opnieuw persoonlijke en mensgerichte zorg, verpleging en psychosociale begeleiding te verlenen, waarbij hun eigen regie centraal staat.

 

Werken bij Zorggroep Sint Maarten betekent boven alles werken met je hart. We vinden het ontzettend belangrijk dat je plezier hebt in je werk en doen er alles aan om voor onze cliënten, onze collega's, maar ook voor onszelf de dagen mooi te maken. We zijn een zorgorganisatie die niet alleen zegt dat zorg mensenwerk is, maar waar dit ook echt zo is. Dit geldt ook voor Oldenhove & Maartens-Stede, waar we met diverse activiteiten en het meedenken bij persoonlijke wensen, elke dag weer een lach op het gezicht toveren van (kwetsbare) ouderen. We zien de mens met zijn individuele en unieke wensen en talenten en daarom koesteren wij de Twentse nuchterheid. Ga je bij Oldenhove aan de slag, dan word je onderdeel van een van onze teams dat veel voor elkaar over heeft en uitdagingen samen aangaat. We zoeken voor verschillende afdelingen nieuwe collegas. Zo staan onze afdelingen PG en de dynamische somatiek te trappelen om een nieuwe enthousiaste collega te verwelkomen. En zoek de afdeling bijzondere begeleiding een nieuwe collega die affiniteit heeft met oudere bewoners met een psychiatrische achtergrond, of andere problematiek zoals Korsakoff of NAH. Natuurlijk is het werk belangrijk, maar jij als medewerker ook. Je kunt alleen goed voor een ander zorgen, als je ook goed voor jezelf zorgt. Wij zorgen dan ook goed voor jou zodat je gezond, vitaal en geïnspireerd blijft. En kunt werken met je hart. Wil jij ook werken met je hart en doen waar je blij van wordt? Dan pas je bij ons! 

Dit vragen we

Om aan de slag te kunnen in deze functie is het van belang dat je beschikt over een afgeronde opleiding verzorgende IG. Verder is het een pre als je ervaring dan wel affiniteit hebt met het werken op een PG-afdeling. Daarnaast vind je het niet alleen vanzelfsprekend maar vooral ook leuk om samen te werken. Goed zijn in je werk is een ding, doen waar je blij van wordt en plezier in hebt is bij ons minstens zo belangrijk. We verwachten dan ook dat je niet alleen je talent deelt, maar ook een flinke dosis gezelligheid meebrengt, klaarstaat voor een ander en graag een stapje extra zet als dat nodig is.

We hebben veel te bieden

We bieden je een parttime contract aan waarbij we samen in gesprek gaan hoeveel uren je graag zou willen werken. Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT en kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen. De functie van Verzorgende IG is ingedeeld in FWG-35 . Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen.

Onze extra's

 • Vitaliteit
  Er is veel voor je geregeld, zodat je mentaal en lichamelijk vitaal blijft.
 • Persoonlijke ontwikkeling
  Een leven lang leren op een leuke en aantrekkelijke manier.
 • Eindejaarsuitkering
  Naast vakantiegeld in mei, ontvang je aan het einde van het jaar een eindejaarsuitkering.
 • Meerkeuzesysteem
  Waarmee je met fiscaal voordeel producten en cadeaubonnen kunt kopen.

Tot slot

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Vragen

Wil je weten of deze functie bij je past of wil je meer weten over het werk, het team of Zorggroep Sint Maarten? Bel met:

Inez Scholten - Stulen, Lokaal manager, via 0653259020.

 

Type Vacature
Intern nummer OH-01
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Zorggroep Sint Maarten, Oldenhove in Losser
Postcode 7581 BV
Stad Losser
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Vragen Wil je weten of deze functie bij je past of wil je meer weten over het werk, het team of Zorggroep Sint Maarten? Bel met: Inez Scholten - Stulen, Lokaal manager, via 0653259020.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 24-03-2023
Reageer voor 30-06-2023
Ingangsdatum 24-03-2023
Nummer 118817

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten