Verzorgende Nachtdienst - De Garven Ruurlo
Sensire

Ben jij verzorgende en wil je op onze woonzorglocatie in De Garven in Ruurlo komen op werken? Maak dan snel jouw interesse kenbaar, onze collega’s en bewoners staan te trappelen om kennis met je te maken.

Wat ga je doen?

Als Verzorgende Nachtdienst draag je samen met jouw collega’s bij aan het geluk van de bewoners. Jij bent, samen met jouw collega’s, eigenlijk altijd het eerste aanspreekpunt voor de bewoner en hun naasten zoals familieleden en mantelzorgers. In onze kleinschalige woonzorglocaties zorg je voor een veilige woonomgeving met oog voor de dingen die voor de bewoner waardevol zijn. Jij wil graag de eigen gewoontes, eigenschappen en verhalen leren kennen om bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van leven van de bewoner. Met jouw ondersteuning, betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel draag je eraan bij dat zij kunnen blijven doen wat ze belangrijk vinden. Dat betekent niet dat je alles voor de bewoner doet. Gedurende de nacht (jouw dienst begint om 23.00 uur en eindigt om 07.15 uur) ondersteun je de bewoners: je helpt daar waar noodzakelijk door te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. Werken in nachtdiensten betekent dat je er staat wanneer dit nodig is. Je kunt een goede inschatting maken van wat nodig is tijdens jouw dienst en je werkt zelfstandig, efficiënt en nauwkeurig. Je bent tijdens de nachtdienst verantwoordelijk voor de 3 wooneenheden van de Garven. 

In De Garven in Ruurlo kunnen mensen met dementie of een intensieve zorgvraag prettig wonen. De Garven bestaat uit 3 wooneenheden, ook wel 'huisje' genoemd. Mensen kunnen hier op een prettige, kleinschalige manier wonen. 

Wie ben jij?

Voor deze functie zoeken wij een collega die op een rustige manier probleemoplossend te werk gaat. Geen nacht is hetzelfde, dat vraagt van jou de nodige creativiteit als het gaat om de invulling van de nacht, zonder dat de bewoners daar last van hebben. Jij zet hen altijd centraal.
Regelmatig organiseren wij spiegelgesprekken met familie en naasten. Zij geven tips en aandachtspunten aan, (kritische) aandachtspunten weet jij positief op te pakken en om te buigen naar kansen. Je (h)erkent zwakke punten en bent bereid je hierin te laten begeleiden of bijscholen. Individueel of in teamverband.
Omdat je  alleen op de afdeling staat, is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en niet in de stress schiet. Werken in de nachtdienst is voor jou een bewuste keuze!

Om voor deze functie in aanmerking te komen vragen we van jou de volgende praktische zaken:
  • Je hebt minimaal het mbo-diploma verzorgende niveau 3 en je beschikt over Verzorgende IG werk- en denkniveau;
  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kun je bij aanvang of na aanvraag te overleggen;

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

Wij gaan graag met jou in gesprek over jouw ideale werksituatie. Kom jij ons leuke team versterken? Wij zien je reactie met belangstelling tegemoet! 

De functie Verzorgende Nachtdienst is ingeschaald in FWG 35 (€1838,- / €2668,-, excl vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%) conform de cao VVT. Het betreft een functie voor 16 uur voor (in eerste instantie) een jaar. 

Enthousiast geworden? Solliciteer nu!
Solliciteer snel via onderstaande button en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met teamregisseur Nancy Gierkink op 06-30583267 of met Monique Tetteroo, Teamverpleegkundige bij de Garven of met Recruiter Heidi Wijgman 06-30259064.

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 5698
Organisatie Sensire
Locatie kleinschalig wonen, locatie De Garven in Ruurlo
Postcode 7261 NL
Stad Ruurlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Nancy Gierkink, N.Gierkink@sensire.nl, +31
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 09-07-2020
Reageer voor 30-09-2020
Ingangsdatum 09-07-2020
Nummer 53770

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire