Verzorgende nachtdienst, Goor
Carintreggeland

 • Ben jij verzorgende IG en niet bang in het donker?
 • Vind je het prettig om langere zelfstandige diensten te werken?
 • Wil jij samen met jouw collega's de uitdaging aan om een rustige nachten te creëren voor jouw cliënten?

Ja? Dan willen we graag met jou in gesprek!

Als verzorgende IG binnen locatie de Wheehof in Goor kom jij te werken binnen een kleinschalig team en omgeving. Allereerst vertel ik je graag iets over het team, want jij komt namelijk terecht in een gezellig en hecht team van collega's. Het is een gemeleerd team qua werkervaringsjaren. Een team waarin gekeken wordt naar individuele kwaliteiten en deze kwaliteiten worden gebundeld. Ieder van jullie vult het team goed aan en dit maakt dan ook dat de sfeer erg goed is. 

Verder kom jij als verzorgende IG ook nog eens op een uitdagende afdeling te werken, namelijk open PG. Hier wonen onze clienten die door geheugenproblematiek niet meer zelfstandig kunnen wonen. Dit is al vervelend genoeg en om hun verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken, zet jij jezelf 100% in om passende belevingsgerichte zorg tijdens de late/nachtelijke uurtjes te kunnen bieden. Want jij werkt van 22:45 tot 7:15 uur. Je kan jezelf vast voorstellen dat deze bewoners zich in een eigen belevingswereld bevinden en dat geen enkele zorgvraag hetzelfde is. Dit noemen wij maatwerk! En die extra uitdaging, die kan jij bijvoorbeeld vinden in de ongeplande zorgvragen. Je weet namelijk nooit, waarvoor een cliënt op de alarmknop drukt. Aan jou de taak om de exacte reden te avhterhalen. En in situaties die erom vragen ben jij zeker van jouw zaak en durf jij adequaat te handelen en beslissingen te nemen. 

Klinkt goed toch?

Dus kan jij jezelf als nachtvlinder helemaal in bovenstaande vinden, lees dan nog even verder.

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd verzorgende IG
 • Of op zoek naar een leer/werkplek als verzorgende in opleiding?
 • Jij bent zelfstandig en je houdt van afwisselende werkzaamheden
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig
 • Jij weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op een moment als deze

Je vindt bij ons

 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35 Maximaal € 3.025,81 bruto per maand op basis van 36 uur 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!

 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s

 • Een waardevolle manier om er te zijn voor onze cliënten

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame
e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.
Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, Carintreggeland Huis De Wheehof
Postcode 7471AB
Stad Goor
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 15-03-2023
Reageer voor 15-04-2023
Nummer 116874

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland