Verzorgende nachtdienst
Trimenzo

Functieomschrijving

Als verzorgende in de nachtdienst draag je gedurende de nacht zorg voor de begeleiding, verzorging en verpleging van cliënten van Trimenzo. Je werkt in de woonzorgcentra van Trimenzo en/of bij cliënten die zelfstandig wonen in de gemeente Voorst. Je draagt zorg voor de zorgopvolging na alarmering en signaleert bijzonderheden. Daarnaast verricht je zo nodig en mogelijk administratieve en ondersteunende werkzaamheden.

Functie eisen

Je bent gediplomeerd verzorgende niveau 3 IG, of hebt een vergelijkbare opleiding afgerond, en hebt bij voorkeur relevante werkervaring. De eigen kracht en regie van de cliënt staan voor jou centraal bij het uitoefenen van je functie. Je kunt goed zelfstandig werken en past je makkelijk aan als de situatie (van de cliënt) hier om vraagt.

Inschaling

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT.

Bijzonderheden

Het aantal uren per week is bespreekbaar en wordt samen met jou bepaald.

Meer informatie over Trimenzo en de vacature lees je op www.trimenzo.nl.

Type Vacature
Organisatie Trimenzo
Locatie Trimenzo
Postcode 7391AG
Stad Twello
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Tatiana Weimer
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 05-04-2019
Reageer voor 25-04-2019
Nummer 38200
Doorsturen Bekijk PDF

Trimenzo

Trimenzo ondersteunt zorgvragers in de gemeente Voorst met passende dienstverlening op het gebied van zorg, welzijn en wonen. Trimenzo biedt een breed pakket van diensten en een beschermd woon- en leefklimaat in de zorgcentra: • De Benring in Voorst • Het Grotenhuis in Twello • St. Martinushof in Twello Trimenzo Zorg aan Huis biedt thuiszorg aan alle zorgvragers in de gemeente Voorst. Trimenzo is HKZ en ISO 9001 gecertificeerd. Zie voor meer informatie: www.trimenzo.nl

Meer over Trimenzo