Verzorgende Nachtdiensten in Eerbeek en Brummen
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

Locatie / team

Tolzicht in Brummen is het afgelopen jaar volledig gerenoveerd. Dit heeft mooie nieuwe (woon)kamers, keuken en gezamenlijke ruimtes opgeleverd. Via de link krijg je een eerste beeld hoe Tolzicht er nu uitziet.

Ook De Beekwal wordt binnenkort verbouwd. We hebben jarenlang mogen genieten van het mooie werk in dit mooie gebouw in hartje Eerbeek, maar eerlijk gezegd is het inmiddels een beetje gedateerd. De verbouwing zorgt voor een mooie nieuwe toekomst. Bekijk hier de plannen die er liggen voor De Beekwal.

Over Riwis

Bij Riwis kijken we zowel naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Ons doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. We maken mensen bewust wat daarvoor nodig is en helpen ze dat te bereiken. Daarbij richten we ons op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). We bieden mensen ondersteuning die we zelf zouden willen krijgen als we in dezelfde kwetsbare omstandigheden zouden verkeren. We werken op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat we er met volle aandacht en onvoorwaardelijk voor mensen zijn en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Onze visie is strategie overstijgend.

Functie eisen

De functie

Als verzorgende A draag je zorg voor het welzijn van de cliënten en het uitvoeren van ondersteunende, verzorgende en verpleegkundige handelingen waartoe bevoegd, werkt vanuit afspraken in de individuele zorgplannen.

De flexibele nachtdienst biedt zorg en ondersteunt bij piekmomenten en krapte reizend tussen de locaties Tolzicht in Brummen, de Beekwal in Eerbeek en geplande nachtzorg in de Thuiszorg aanleungebied en dorp.

Van jou vragen wij dat je

 • Een afgeronde zorgopleiding zoals VIG of VP niveau 4;
 • Graag in de nacht werkt;
 • De beschikking over een auto is een pré.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een relevant zorg gerelateerd Verzorgende IG of Verpleegkunde (niveau 4) diploma, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Inschaling

Wij bieden

 • 16-20 uur;
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd; 
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT;
 • De functie Verzorgende A is ingedeeld in FWG 40 (min. € 2.495,33/ max. € 3.254,43 bruto per maand, per 1-3-2023, bij fulltime dienstverband);
 • Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling door het volgen van diverse trainingen passend bij de functie;
 • We hebben een ruime verlofregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, de mogelijkheid om extra dagen te kopen en een werkkostenregeling;
 • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen.

Bijzonderheden

Overig

 • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
 • Herplaatsingskandidaten hebben voorrang;
 • Het opvragen van referenties is onderdeel van de selectieprocedure;
 • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan via onze eigen website, werkenbij.riwis.nl

Wil je meer informatie over Riwis Zorg & Welzijn, neem dan een kijkje op onze website.

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Ina Nagelvoort (Teamleider locatie De Beewkal), dit kan via telefoonnummer 06 - 81909999

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 224
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Riwis Zorg & Welzijn in Brummen en Eerbeek
Postcode 6971CC
Stad Brummen
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 17-02-2023
Reageer voor 03-04-2023
Ingangsdatum 01-03-2023
Nummer 117935
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn