Verzorgende niveau 3 (IG), Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij (bijna) afgestudeerd als Verzorgende niveau 3?
 • Heb jij affiniteit met cliënten met somatische beperkingen?
 • Heb jij een positieve instelling en hou je van een grapje op zijn tijd?

Dan willen we ontzettend graag kennismaken met jou!

Bij de locatie Titus Brandsmahof in Almelo hebben wij verschillende afdelingen. In de woning met cliënten met somatische beperkingen wonen onze cliënten kleinschalig. Ze hebben ieder een eigen kamer met een gezamenlijke woonkamer. Er wonen 6 bewoners in een woning. Door de ervarenheid van het team is het ook een fantastische plek om werkervaring op te doen en staan we ook open voor een bijna afgestudeerde Verzorgende IG. Bij de locatie Titus Brandsmahof hebben wij verschillende afdelingen. 

Als Verzorgende niveau 3 IG ontvang je hiërarchisch leiding van je Manager Zorg en je streeft samen met je collega’s naar een zo optimaal mogelijk leef/woon en welzijnsklimaat, wat aansluit bij de cliënt en daar waar nodig schakel je expertise in. Je werkt volgens het zorg-leefplan en draagt zorg voor een goede informatieoverdracht richting collega’s. Je bent iemand die zich makkelijk aanpast en snel een situatie kan overzien en eigen kan maken. Je bent iemand die energie krijgt van de afwisseling en diversiteit in je werk!

Wie ben jij?

 • Je hebt een (bijna) afgeronde Verzorgende IG opleiding
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je houdt van afwisseling
 • Je past je gemakkelijk aan in nieuwe situaties
 • Je hebt ruime (stage)ervaring binnen de ouderenzorg 

Je vindt bij ons:

 • We bieden een jaarcontract en bij gebleken geschiktheid een vast contract
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Je krijgt ruimte om jezelf te ontwikkelen passend bij jouw wensen en behoeften 
 • Samenwerking in de verschillende professionele zorgteams binnen de locatie Titus Brandsmahof
 • Salaris is conform CAO VVT maximaal € 2.937,68 bruto per maand op basis van 36 uur.

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Titus Brandsmahof
Postcode 7606SB
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 11-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 109759

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland