Verzorgende niveau 3/IG, Goor
Carintreggeland

Functieomschrijving

Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten?
Heb jij een positieve levensinstelling met humor?
Heb jij ervaring met cliënten met psychogeriatrische klachten?

Dan willen we jou graag in ons team!

Je komt als Verzorgende IG te werken bij de Wheehof in Goor. In de Wheehof wonen cliënten die beginnende geheugen problematische klachten hebben. We hebben kleinschalig wonen en we stemmen de zorg af op de wensen en behoeften van de cliënt. We creëren een huiselijke sfeer in onze woning met 8 bewoners. Je zult als verzorgende zowel begeleidende als verzorgende handelingen verrichten. Je streeft samen met de cliënt, zoveel mogelijk (en eventueel met behandelaars en mantelzorgers) naar een optimaal niveau van kwaliteit van leven op het gebied van gezondheid, welzijn, woon-/leefomgeving en mentaal welbevinden. Je werkt vanuit het zorg-leefplan, waarin de lichamelijke, psychische en sociale aspecten beschreven staat van de cliënt. Je bent iemand die spontaan en lief is voor de bewoners en je houdt ervan om een goede afstemming te hebben met je collega’s.
We hebben binnen de Wheehof verschillende mogelijkheden qua contracturen. Graag ontvangen we bij je sollicitatie hoeveel uren per week je graag zou willen werken.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We zijn een organisatie die in heel Twente werkzaam is, met 25 woningen in deze regio. Het is belangrijk dat je je thuis voelt in onze cultuur, waarvan wij veiligheid en betrokkenheid erg belangrijk vinden. De mogelijkheid om je betrokken te voelen bij je werk kun je op vele manieren tot uiting brengen en juist de wijze die past bij jou als persoon maakt jouw betrokkenheid uniek!

We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je bent Gediplomeerd Verzorgende IG niveau 3
 • Je hebt werkervaring als verzorgende op niveau 3
 • Je bent sociaal vaardig en luistert écht naar de cliënt
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig
 • Jij weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op een moment dat dit nodig is
 • En jij vindt collegialiteit en humor onder collega’s ook erg belangrijk

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Salaris is conform CAO VVT maximaal € 2.762,34 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 21-049
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, Carintreggeland Huis De Wheehof
Postcode 7471AB
Stad Goor
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Gerry van Til, e-­mail: g.vantil-vandam@carintreggeland.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 16-04-2021
Reageer voor 31-05-2021
Nummer 65564

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland