Verzorgende niveau 3 (IG), Rijssen
Carintreggeland

Functieomschrijving

Heb jij interesse voor zowel de lichamelijke als de mentale zorgvraag voor een cliënt?
Heb jij een positieve levensinstelling met humor?
Kun jij een luisterend oor bieden en iemand oprecht aandacht geven?

Dan willen we jou graag in ons team!

Voor onze locatie Eltheto in Rijssen zijn we op zoek naar zorgtalent! Eltheto is een kleinschalige zorglocatie op een levendige en sfeervolle locatie in Rijssen. Onze bewoners hebben onze zorg nodig omdat ze door lichamelijke klachten of geheugenproblemen niet meer zelfstandig kunnen wonen. Je gaat zorg verlenen aan 12 bewoners met somatische klachten en veelal complexe zorgvragen. De zorg die wij leveren stemmen we altijd goed af op de wensen van onze cliënt. Iedere cliënt heeft bij ons een eigen appartement. Alle maaltijden en koffiemomenten doen we zoveel mogelijk gezamenlijk in de centrale huiskamer, zodat een gezellige sfeer ontstaat.

Je komt te werken in een ervaren team met collega’s die net als jij daadkrachtig zijn, een mening durven te geven en werken vanuit het belang van de cliënt. Geen dag is bij ons hetzelfde, je maakt iedere keer weer iets anders mee. Je staat er gelukkig nooit alleen voor, alle diensten werken we samen met een verzorgende en of verpleegkundige en daarnaast op sommige momenten ook met een Helpende. Zo kunnen we samen de passende zorg waarborgen

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein door onze lokale aanwezigheid, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd Verzorgende IG niveau 3
 • Je durft je mening te geven en te benoemen waar iets om draait
 • Je bent sociaal vaardig en luistert écht naar de cliënt
 • Je weet cliënten professioneel aan te spreken op hun gedrag
 • Jij weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op een moment dat dit nodig is
 • Je werkt graag samen met je collega zorgprofessionals

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Salaris is conform CAO VVT maximaal € 2.762,34 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-154
Organisatie Carintreggeland
Locatie Rijssen, woonzorgcentrum Eltheto
Postcode 7461ER
Stad Rijssen
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Jeanine Pas, e-mail J.Pas@carintreggeland.nl of Mariska Schalk, telefoon 06 8180 6196, e-mail m.schalk-bolink@carintreggeland.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 25-08-2020
Reageer voor 30-09-2020
Nummer 54414

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland