Verzorgende niveau 3 IG
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij gediplomeerd Verzorgende niveau 3 IG?
 • Wil jij graag werken in een stabiel, warm team met ervaren zorgprofessionals als collega?
 • Ben jij oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Kom bij ons werken als Verzorgende niveau 3 IG  op onze locatie St. Elisabeth te Delden.

St. Elisabeth biedt verpleeghuiszorg voor mensen met geheugenproblemen en lichamelijke klachten. Daarnaast kunt u hier revalideren. Kunt u even tijdelijk niet thuis wonen? Dan kunt u tijdelijk bij ons komen wonen. St. Elisabeth ligt midden in het centrum van Delden aan de Langestraat. In de omliggende wijk vindt u diverse voorzieningen. Op fietsafstand is er een wijkontmoetingscentrum. 

Op deze nieuwe afdeling die sinds november 2021 is geopend zoeken we een leuke collega die ons mooie team wil komen versterken. Het betreft een woning met 8 bewoners met geheugenproblematiek. We zijn een team van 9 enthousiaste collega’s, we zijn allemaal anders maar eensgezind over onze werkwijze en onze passie voor onze bewoners. De samenstelling van het team is; 1 Verpleegkundige, 3 Verzorgende IG, 3 Helpende en 1 Woonwelzijnsassistent. Met ons allen zijn we flexibel, spontaan, leergierig en organiseren we ook tijd voor onszelf door leuke uitjes te plannen. Ook is er een mogelijkheid om in de toekomst vanuit je rol als Verzorgende IG door te groeien naar een Verpleegkundige niveau 4.

Ook is er een mogelijkheid om opgeleid te worden tot Gespecialiseerd Verzorgende. Dus heb jij deze ambitie? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. 

Onze diensten: Dagdienst en late diensten en evt bereidheid tot nachtdienst. Nachtdiensten worden nu over het algemeen waargenomen door onze Nachtdienst. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat jij ook eens een nachtdienst draait. We hebben over het algemeen lange diensten (07:30-15:00 en 15:00-22:30).

Kom jij ons mooie frisse team versterken?

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde opleiding als Verzorgende niveau 3 IG
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je houdt ervan om in een huiselijke werkomgeving te werken

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Een vast contract met een beloning volgens CAO VVT FWG 35 met een maximale inschaling van €2.937,68 bij een dienstverband van 36 uur.
 • Een zelf organiserend team dat jou graag wil verwelkomen
 • Een organisatie die open staat voor jouw bijdrage voor verbetering van de zorg 

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  
 
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   
 
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Interesse

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatielink! 
Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]
Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Delden, Carintreggeland Huis St. Elisabeth
Postcode 7491AJ
Stad Delden
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 22-07-2022
Reageer voor 31-08-2022
Nummer 112808

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland