Verzorgende niveau 3 (IG) in de wijk, Rijssen
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij passie voor zorg bij mensen thuis? 
 • Wil jij veel afwisseling in je werk?
 • Verdiep jij je graag op onderwerpen om de kwaliteit van zorg te verbeteren? 

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team! 

Ter aanvulling van ons team Rijssen noord buiten zijn we op zoek naar een Verzorgende niveau 3 (IG). Wij bieden de zorg aan cliënten woonachtig in Rijssen en het buitengebied rondom. Het mooie van onze wijk is de verscheidenheid aan cliënten, met een grote diversiteit qua sociaal economische status, type zorgvraag, zorg duur en levensfase. Geen dag is bij ons hetzelfde.

Als Verzorgende ga je cliënten thuis verplegen. Je biedt persoonsgerichte zorg en ondersteuning op lichamelijke en psychosociaal gebied. En waar mogelijk vergroot je de zelfredzaamheid van de cliënt. Jij bent erop gericht om samen met de cliënt een zo’n optimaal mogelijk niveau van kwaliteit van leven te realiseren op het gebied van gezondheid, welzijn, woon/leefomgeving, sociaal-maatschappelijke participatie en mentaal welbevinden.   

Je komt te werken in een team met 12 collega’s, een mix van ervaren/senior medewerkers en meer junior. Door de omvang van ons team zijn we erg flexibel en ook in staat om langere routes te plannen. Hierdoor kunnen we samen een gezond werkrooster maken en een optimale balans werk-privé realiseren. We hebben op dit moment de mogelijkheid een contract aan te bieden voor 16 uur per week. Eventueel kun je ook een groter contract bij ons krijgen. Werk je liever op oproepbasis alleen in de avonden of de weekenden? Ook dan komen we graag met je in gesprek! 

Ons wijkteam is heel dynamisch. Wij vinden het heel erg belangrijk om met elkaar de zorg naar een hoger plan te tillen. Jij vindt het dan ook interessant om verschillende aandachtsvelden op te pakken zodat we met elkaar op die manier blijven groeien. In ons wijkkantoor in het centrum van Rijssen is er alle tijd om elkaar na de zorgroutes te ontmoeten. Ons kantoor is gevestigd in het medisch centrum RIjssen. WIj komen hier graag samen na het einde van onze routes. Hier drinken we samen een kop koffie, werken onze administratie bij en nemen we met elkaar de dag door. Zo delen we met elkaar de situaties die we lastig vonden, maar ook de dingen die ons plezier hebben gegeven.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde Verzorgende IG opleiding 
 • Je hebt passie voor de cliënt en iemands levensverhaal 
 • Je kunt adequaat handelen in situaties 
 • Je bent communicatief zeer vaardig 
 • Je beschikt over ruime digitale vaardigheden
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s 
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk! 

Je vindt bij ons:

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten 
 • Een vast contract! Klaar om door jou getekend te worden!  
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden! 
 • Samenwerking in professionele zorgteams 
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35. Maximaal € 2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • Je ontvangt telefoon en iPad. We hebben Digicoaches in huis om je helemaal wegwijs te maken in het bedienen ervan 

Bijzonderheden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Diana Damkat, telefoon 0634353858  
Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Rijssen, wijkverpleging
Postcode 7461 BC
Stad Rijssen
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 26-11-2021
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 74255

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland