Verzorgende niveau 3 (IG)
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten?
 • Wil jij graag uitgedaagd worden in het verrichten van verpleegtechnische handelingen?
 • Ben jij iemand die een luisterend oor kan bieden aan onze bewoners?

Dan willen we jou graag in ons team!

Je komt als Verzorgende niveau 3 (IG) te werken in een  team van de Schutse in Rijssen.
De Schutse ligt aan de rand van het centrum van Rijssen, dichtbij winkels en middenin de Rijssense samenleving. Wij hebben op onze locatie 6 woningen met allemaal een eigen huiskamer en woonkeuken. Bewoners hebben binnen de woning een eigen slaapkamer. Wij vinden het belangrijk om een huiselijke sfeer te creëren en cliënten ruimte te bieden om iedere dag weer andere ervaringen op te doen. Zo hebben wij onlangs onze binnentuin helemaal laten vernieuwen met verschillende hoekjes waar de zintuigen optimaal geprikkeld kunnen worden. Ook vinden onze bewoners in het huis verschillende plekken waar ze even terug kunnen naar de tijd toen ze nog jong waren, waardoor mooie gesprekken ontstaan.

Je gaat werken op woning Spinnerij, hier wonen cliënten met somatische beperkingen veelal in combinatie met geheugenproblemen. We stemmen de zorg af op de wensen en behoeften van de cliënt. Iedere cliënt heeft weer een andere zorgvraag, veelal complex, waarbij dagelijks veel verpleegtechnische handelingen noodzakelijk zijn. Je bent belangrijk in het leven van onze cliënten, mede door jouw warme en professionele manier van handelen kunnen zij bij ons een waardevol leven leiden.

Je komt te werken in een ervaren team met collega’s die net als jij daadkrachtig zijn, een mening durven te geven en werken vanuit het belang van de cliënt. Geen dag is bij ons hetzelfde, je maakt iedere keer weer iets anders mee. Je staat er gelukkig nooit alleen voor, alle diensten werken we samen met een verzorgende en of verpleegkundige en daarnaast op sommige momenten ook met een Helpende. Zo kunnen we samen de passende zorg waarborgen.

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd Verzorgende niveau 3 (IG)
 • Je hebt werkervaring als verzorgende
 • Je bent sociaal vaardig en luistert écht naar de cliënt
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig
 • Jij weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op een moment dat dit nodig is
 • En bovenal je bent lief voor onze bewoners…

Wat vind je bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Een vast contract! Klaar om door jou getekend te worden!
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Samenwerking in professionele zorgteams
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35. Maximaal € 2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.     

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Rijssen, Carintreggeland Huis De Schutse
Postcode 7461BC
Stad Rijssen
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 8
Uren tot 10
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Annelies Dekkers, via mail A.Dekkers-nijsink@carintreggeland.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 08-10-2021
Reageer voor 15-11-2021
Nummer 71694

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland