Verzorgende niveau 3 revalidatiezorg
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Krijg jij energie van het werken naar hersteldoelstellingen?
 • Stimuleer jij graag onze cliënten in zelfredzaamheid?
 • De afwisseling in clienten en zorgvraag op revalidatie, past bij jouw zelfstandigheid?

Ja? Dan nodigen we jou uit om eens bij ons langs te komen voor een kennismaking en een kop koffie!

Op onze locatie Eugeria in Almelo is er ruimte voor een Verzorgende. Bij Revalidatiezorg wonen onze cliënten allen in een eigen kamer vanuit een stukje hotelmatigheid. Je verleent specialistische zorg, begeleidt en voert verpleegtechnische handelingen uit volgens BIG beleid. Maar ook het maken van een praatje, bewegen en een rondje lopen kan voorkomen. Bij revalidatie begeleidt je cliënten naar zelfredzaamheid met een duidelijk behandeldoel en wordt er een beroep gedaan op je motiverende en stimulerende competenties. Wanneer volledig herstel niet mogelijk is, richt je je op kwaliteit van leven.

Binnen de afdeling revalidatie wordt multidisciplinair gewerkt. De afwisseling van zorgbehoeften en cliënten is groot. De cliënten verblijven gemiddeld 6 weken. Jij als zorgprofessional weet een goede verbinding en relatie op te bouwen met de cliënt in deze korte(re) periode en je krijgt energie en voldoening van de stappen naar herstel die worden gemaakt door de cliënt.

Je kunt bij revalidatie alle diensten draaien, dit betekent ook af en toe in de nacht. De diensten zijn 7 à 8 uur oftewel lange diensten. Je komt te werken in een heel enthousiast team. We hebben wat voor elkaar over. Word jij onze nieuwe collega?

Wie ben jij

 • Jij staat in je kracht, wanneer je werkt in de nacht!
 • Je bent een trotse bezitter van jouw Verzorgende IG diploma
 • Jij kan goed zelfstandig werken, maar vind het werken in teamverband ook erg fijn
 • Je bent de collega die afwisseling in zorgvraag en cliënten als een uitdaging ziet

Je vindt bij ons

 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden 
 • De mogelijkheid om direct aan de slag te gaan! 
 • Je kan rekenen op een uitdagende baan met daarin veel diversiteit
 • Je ontvangt een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Beloning volgens CAO VVT Verzorgende IG maximaal €2.937,68 bruto per maand op basis van 36 uur.

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken.  
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   
   
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.    
   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!   
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.   
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Interesse

Interesse

Heb jij inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Dianne ten Berge, tel: 06-34360693
Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk deze hier. Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug.

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Eugeria
Postcode 7602JT
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Dianne ten Berge, tel: 06-34360693
Functie(s) Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 26-10-2022
Reageer voor 30-11-2022
Nummer 114959

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland