Verzorgende niveau 3 somatiek met nachtdiensten
Carintreggeland

Functieomschrijving

Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten?
Heb jij een positieve levensinstelling met humor?
Ben jij iemand? Dan willen we jou graag in ons team!

Je komt als Verzorgende te werken bij St. Elizabeth in Delden. Je gaat werken met somatische cliënten die bij ons wonen. Je komt zorgen voor 12 cliënten met lichamelijke beperking(en). We stemmen de zorg af op de wensen en behoeften van de cliënt. Je zult als verzorgende zowel begeleidende als verzorgende handelingen verrichten. Onze bewoners hebben 24 uur per dag zorg nodig, ook ’s nachts! Je diensten zullen dus bestaan uit een afwisseling van overdag/avond en nachtdiensten.


Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein door onze lokale aanwezigheid, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd Verzorgende IG niveau 3
 • Of gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4
 • Je hebt werkervaring als Verzorgende of Verpleegkundige
 • Je bent sociaal vaardig en luistert écht naar de cliënt
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig
 • Je weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen op een moment dat dit nodig is
 • Ervaring met somatische cliënten is waardevol, maar niet noodzakelijk

Je vindt bij ons:

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Salaris is conform CAO VVT maximaal € 2668,93 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-098
Organisatie Carintreggeland
Locatie Delden, Carintreggeland Huis St. Elisabeth
Postcode 7491AJ
Stad Delden
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ria Kuipers, mailadres: r.kuipers-dam@carintreggeland.nl
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 06-05-2020
Reageer voor 30-05-2020
Nummer 52840

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland