Verzorgende/Verpleegkundige voor de nachtdienst
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij verzorgende IG of Verpleegkundige, werk je graag zelfstandig en ben jij niet bang in het donker?
 • Vind je het prettig om langere diensten te werken?
 • Vind je het een uitdaging om samen met je collega's te zorgen voor rustige nachten?

Dan willen we jou graag in de nachtzorg!

Als Verzorgende niveau 3 of Verpleegkundige binnen onze nachtdienst zorg jij ervoor dat de nachten vlekkeloos verlopen. Onze bewoners hebben onze zorg nodig omdat ze door lichamelijke klachten niet meer zelfstandig kunnen wonen. Wij leveren 24-uurs zorg.  In de nachtdienst lever je passende zorg voor onze cliënten. Dit betekent dat er ongeplande zorgvragen op je af komen. Je weet soms niet wat de reden is dat iemand op een alarm heeft gedrukt. Je hebt dus  voldoende ervaring nodig om adequaat te kunnen handelen en te beslissen indien nodig.

Onze nachtdiensten zijn dan ook op afroep. Dit maakt dat geen enkele nacht hetzelfde is, en je hierin dus veel verschillende zorgvragen ontvangt. Wat ontzettend uitdagend en leerzaam is.

Onze nachtdiensten zijn verdeeld over 4 afdelingen: Umloop, Tolzicht, Mosterdhoek en Eyland. Dit betreft in totaal 65 ongeveer cliënten, met een somatische indicatie. Ook zijn er collega’s van andere afdelingen aanwezig om indien nodig bij te springen.

De nachtdiensten zijn van 22.30 uur tot 07.00 uur. De ADL diensten worden in de ochtend opgevangen door je collega’s van de ochtenddienst.

Wie ben jij

 • Je bent gediplomeerd verzorgende IG of verpleegkundige
 • Je hebt werkervaring als verzorgende IG/verpleegkundige
 • Je bent zelfstandig en je houdt van afwisselende werkzaamheden en werklocaties
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig
 • Jij weet situaties goed in te schatten en kan als geen ander adequaat handelen
 • In stressvolle situaties houd jij je hoofd koel! 

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om er juist in de nacht te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Salaris is conform CAO VVT. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten.

Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk is, en ook onderdeel van onze visie; is Waardevol Werken voor jou als onze collega! Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol werken voor jou als collega een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en zo te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.

Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen, biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken; denk hierbij aan bijvoorbeeld; scholingen via ons leerplein. Natuurlijk vinden wij een goede werk- en privébalans ook erg belangrijk, want voor elke fase in jouw leven zijn er passende mogelijkheden.

Als medewerker kun je zelf de regie pakken over je leven en over je baan. Daarin heb jij zelf een belangrijke rol! Leren en ontwikkelen is jouw verantwoordelijkheid en geeft meer plezier in je werk. En dat is belangrijk, een ander kun jou namelijk niet veranderen, jijzelf wel. 

Kom jij waardevol werken bij Carintreggeland?

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 
Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure, neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected]

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Bekijk de Visie Carintreggeland.
Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, Carintreggeland Huis De Stoevelaar
Postcode 7471AB
Stad Goor
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 11-05-2022
Reageer voor 15-06-2022
Nummer 109432

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland