Verzorgende woonteam De Heikant
Sensire

Vind jij het leuk om ondersteuning te bieden aan bewoners met een zorgvraag rondom dementie? Weet jij stil te staan bij de kleine momenten op een dag? Wij jij echt een vertrouwensband opbouwen? Lijkt het jou leuk om te werken in een klein team, waarbij jullie samen voor de beste zorg gaan?

Wat ga je doen


Wat beweegt ons?

Die oudere meneer, die smult van een koekje bij de koffie. De glimlach bij de mevrouw, die naar de vogeltjes buiten kijkt. De herkenning op het gezicht, wanneer wij de kamer binnen komen. Wat ons beweegt? Bijdragen aan het welzijn van onze bewoners. Iedere dag proberen we er samen een fijne dag van te maken. Wij zetten persoonlijke aandacht voorop. We doen ons werk vanuit empathie, geduld en vertrouwen. Samen zorgen we ervoor dat Sensire De Heikant als een fijne en vertrouwde plek voelt om te wonen.

Beweeg jij mee?

Ben je Verzorgende en voel jij je ook op deze manier betrokken? Sensire Wonen met Zorg is erop gericht dat je als medewerker tijd en aandacht hebt voor de bewoner. Zo raak je echt vertrouwd met de bewoner en zijn persoonlijke situatie en wensen. Jij verleent dementiezorg, in lijn met het opgestelde zorgplan. Je voert verpleegtechnische handelingen uit, signaleert veranderingen en onderneemt hier actie in. De zelfredzaamheid en het welzijn van de bewoner staat voorop. Je maakt telkens de inschatting wat je nog kan vragen en stemt hier je ondersteuning op af. Verder ben je verantwoordelijk voor een correcte informatieoverdracht.

Een greep uit jouw werkzaamheden

Gedurende de dag ondersteun je de bewoners. Zij staan voorop. Je helpt hen in het doorlopen van de dag. Zo zijn er taken rondom ADL, medicatie, voeding en activiteiten. Je staat naast de bewoner en sluit aan. Je onderhoudt nauw contact met je collega's. Jullie doen het echt samen. Jullie stemmen samen het globale dagprogramma en de individuele voorkeuren van de bewoners af. Iedere dienst wordt er een rapportage geschreven. Verder ondersteun je de woonbegeleiders op de afdeling, bijvoorbeeld in de hulp aan een bewoner met slikproblemen.
 

Wie ben jij


• Je kunt goed achterhalen wat de wensen en behoeften van de bewoners zijn, en stemt daar de ondersteuning op af;
• Je flexibel en staat stevig in je schoenen;
• Je hebt kennis van dementie of bent bereid om je hier verder in te verdiepen;
• Je bent empatisch ingesteld en weet aansluiting te vinden bij de doelgroep;
• Je bent zelfstandig in het nemen van beslissingen en kunt methodisch werken;
• Je beschikt over goede sociale vaardigheden en kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken;
• Je bent in staat om feedback te geven en ontvangen.

Verder beschik jij over
• Minimaal het MBO-diploma verzorgende niveau 3 en je beschikt over Verzorgende IG werk- en denkniveau;
• Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG); om bij aanvang of na aanvraag te overleggen;
• De bereidheid om onregelmatige diensten te draaien, waaronder zowel weekenden als nachtdiensten.
 

Kunnen wij jou bieden wat jij zoekt?


Bij aanvang kunnen wij je een contract bieden van 12 maanden met uitzicht op vast, voor minimaal 16 en maximaal 20 uur per week. Wij gaan graag met je in gesprek over jouw wensen.  Kom jij ons leuke team versterken? Wij zien je reactie met belangstelling tegemoet! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ben Jansen of Isabel Vervelde, teamverpleegkundigen, telefoonnummer 06-83263857 of 06-10621144 of via de mail b.Jansen@sensire.nl.
 

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 1114
Organisatie Sensire
Locatie kleinschalig wonen, locatie De Heikant in Wehl
Postcode 7031 VE
Stad Wehl
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Ben Jansen, b.Jansen@sensire.nl, 06-83263857
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Publicatiedatum 10-04-2019
Reageer voor 31-05-2019
Ingangsdatum 01-05-2019
Nummer 45077

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire