Verzorgenden 3IG voor Thuiszorgteam Pathmos
Livio

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een verzorgende 3IG 12-18 uur en een verzorgende 3IG voor 20 uur.

Wil jij werken in een echte arbeiderswijk met een goed samenwerkend team? Dan is team Pathmos geschikt voor jou.
De wijk Pathmos is een diverse wijk met aan de rand nieuwbouw 50 plus flats. Wij verzorgen zowel jongeren als ouderen. De zorgvragen variëren erg binnen Pathmos.

Het team
Ons team is een professioneel team wat bestaat uit 8 medewerkers. In dit geval acht vrouwen met passie voor de zorg. We werken samen met verzorgenden en verpleegkundigen en zorgen er samen voor dat we kwalitatief goede zorg leveren. Wij werken nauw samen binnen ons eigen team en met andere disciplines, hierbij kan je denken aan wondzorg, long vpk en stoma vpk. We leveren samen zorg op maat!

Wij zoeken

Een flexibele zelfstandige verzorgende IG die haar/zijn mening durft te geven. Je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg die door het team wordt geleverd. Je doet voorstellen voor verbetering van zorg of ontwikkeling binnen het team. Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen en eigen deskundigheid bevordering. Je kunt goed zelfstandig werken maar vindt de samenwerking met collega’s ook belangrijk. Daardoor help je mee aan een goede sfeer in het team. 

 Daarnaast beschik je over onderstaande functie-eisen:

  • MBO diploma verzorgende IG; Mocht je niet bekwaam zijn in de handelingen als verzorgende IG, verwachten wij dat je open staat om bij je bij te scholen in de handelingen.

  • Je uitdrukkingsvaardigheid is goed, zowel schriftelijk als mondeling

  • Affiniteit met het werken bij de mensen thuis, mensen kunnen begeleiden en motiveren

  • Je bent klantvriendelijk, zelfstandig werkzaam en kunt oplossingsgericht werken  

Inschaling

Conform CAO VVT, FWG 35. 

Bijzonderheden

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Livio.

 

Type Vacature
Organisatie Livio
Locatie Livio, Thuiszorg Enschede
Postcode 7521HN
Stad Enschede
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 12
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij 0900-9200 P&O Loket.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 01-04-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 30-04-2019
Nummer 44825
Doorsturen Bekijk PDF

Livio

Samen gaan we zorgen voor meer leefplezier bij Livio! En met samen bedoelen we cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en collega’s. Bij Livio of in de wijk, dat maakt niets uit. Ondanks ziekte, beperkingen of ongemakken wil Livio mensen helpen leefplezier te ervaren. Wij geloven er namelijk in dat leefplezier het leven zinvoller maakt. Livio biedt diensten en producten op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Alleen door een nauwe samenwerking tussen Livio collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers kunnen we de beste invulling geven aan de interesses en behoeften van de cliënt. Met de opgedane kennis over de benodigde zorg en gewenste invulling van het welbevinden, kunnen we ons nog meer richten op het ervaren van leefplezier (door middel van belevingsgerichte of persoonsgerichte zorg). Daarnaast is het voor de familie van de cliënt fijn om te weten hoe ook zij een gerichte bijdrage aan het leefplezier van hun naaste kunnen leveren, maar daarbij kunnen rekenen op heldere, transparante ondersteuning vanuit Livio. De kernwaarden van Livio zijn: • Toewijding • Professionaliteit • Verantwoordelijkheid Livio. We zijn er wanneer nodig.

Meer over Livio