VERZORGENDEN IG EN VERPLEEGKUNDIGEN VOOR ZORGHOTEL ACHTERHOEK - Gaanderen
Sensire

Verzorgende IG niveau 3 / Verpleegkundige niveau 4

WIL JIJ JE ALS VERZORGENDE IG OF ALS VERPLEEGKUNDIGE  INZETTEN VOOR EEN BIJZONDER SAMENWERKINGSVERBAND?

In de Achterhoek kijken we naar elkaar om. Zorgen we voor elkaar. Zijn we er voor elkaar. Dat is waarom Azora, Markenheem en Sensire samen De Slingebeek dachten te gaan openen in oktober. De Slingebeek is een verpleeghuis voorziening voor kleinschalige groepsgerichte zorg. Een fijne tijdelijke plek in Gaanderen voor ouderen, die echt niet meer thuis de tijd kunnen overbruggen totdat er een plek in het verpleeghuis vrijkomt. Zij kunnen tijdelijk (maar maximaal een half jaar) in De Slingebeek verblijven tot hun definitieve woonplek in een verpleeghuis naar keuze beschikbaar komt.

Er kunnen echter op dit moment geen cliënten verblijven op De Slingebeek, omdat het Zorghotel Achterhoek (op dezelfde locatie in Gaanderen) meer plek nodig heeft om mensen met COVID-19 warme zorg te bieden. Dit gaat op dit moment helaas ten koste van de plek die we mensen op De Slingebeek kunnen bieden.

We verwachten tot en met het voorjaar zorg te bieden aan mensen met het COVID-19 virus in het Zorghotel, maar daarna óf ondertussen hopen we alsnog de deuren van De Slingebeek te openen

WERK MEE AAN IETS BIJZONDERS

Samenwerken. Dat vinden we belangrijk. Dat is nu nodig in het Zorghotel Achterhoek, maar ook straks op De Slingebeek. Op dit moment zijn we op zoek naar collega’s die warme zorg gaan bieden aan mensen met COVID-19. Maar straks ben jij van grote waarde op De Slingebeek voor ouderen die er tijdelijk verblijven.

Maakt het met jouw zorghart voor jou niet uit waar, hoe of voor wie jij het verschil maakt? Dan zoeken we jou! Je bent van harte welkom als Helpende, Verzorgende IG of als Verpleegkundige! Uren zijn bespreekbaar.

INFORMATIE

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan-Willem Brouwer, teammanager, telefoonnummer 0620802538.

SOLLICITEREN

Herken je jezelf in dit functieprofiel en wil je aan de slag als Helpende, Verzorgende IG of Verpleegkundige bij de Slingebeek klik dan snel op de onderstaande link solliciteer!

https://bit.ly/3okBk5x

Type Corona vacature
Organisatie Sensire
Locatie Werkgebied Sensire
Postcode 7051 DA
Stad Varsseveld
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 23-10-2020
Reageer voor 01-01-2021
Ingangsdatum 23-10-2020
Nummer 55572
Doorsturen Bekijk PDF

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire