Verzorgenden IG thuiszorg Aalten
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

JIJ bent als verzorgende verantwoordelijk voor de zorg aan cliënten thuis. Je ondersteunt de cliënt om zich zo lang mogelijk te handhaven in de thuissituatie. De zorgplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoefte van de cliënt en hebt regelmatig contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg en woonleefklimaat in overleg met de wijkverpleegkundige. Je ontvangt leiding van een regiomanager en hebt daarnaast veelvuldig contact met de coördinator van jouw team.

Functie eisen

WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma Verzorgende IG niveau 3 en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs en auto. Je vindt het leuk om zelfstandig op pad te gaan en bij verschillende cliënten thuis te komen en zorg te verlenen. Daarnaast herken jij jezelf in de volgende eigenschappen en vaardigheden:

  • Je bent sociaal ingesteld en houdt van afwisseling;
  • Je bent creatief en weet goed met onverwachte situaties om te gaan;
  • Je kunt goed communiceren en samenwerken.
  • Je kunt werken met een Ipad of bent bereid om hier vaardig in te worden.
  •  

Heb je geen ervaring in de thuiszorg? Dat maakt voor ons niet uit, we willen je graag laten kennismaken met de thuiszorg van Marga Klompé!

Jouw team Ook al werk je zelfstandig in de thuiszorg, bij ons heb je altijd een back up in de vorm van je directe collega’s in zorg en de thuiszorg coördinatoren. Ieder team wordt ondersteunt door een coördinator die o.a. cliëntplanning en het dienstrooster in beheer heeft. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met collega’s van andere locaties. De gevarieerde teams bestaan uit 15-20 collega’s waarin Helpende, Verzorgende IG, Verpleegkundige en Wijkverpleegkundige werkzaam zijn. Wij werken in principe met aaneengesloten diensten (lange dienst en korte dienst) vanaf 3,5 uur tot 7 uur.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Afhankelijk van jouw wensen variëren de beschikbare contracturen van 12 tot 16 uur per week. Graag gaan we met je in gesprek over deze functie met mogelijkheden voor een contract voor onbepaalde tijd. Je komt te werken in een collegiale en open werksfeer. Want wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat! Het volgende kun je van ons verwachten:

  • Inschaling conform cao VVT FWG 35 (min. €1838,58- max. €2668,93);
  • Excl. 8% vakantiegeld en 7,4% eindejaarsuitkering;
  • Prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, korting bij diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen;
  • Diverse opleidings- en roulatiemogelijkheden in teams en locaties.

Bijzonderheden

Ben jij onze nieuwe collega? Word jij enthousiast van deze vacature en zie jij jezelf bij ons werken? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Wij zijn benieuwd naar jouw talenten en wensen en komen graag met je in contact. Heb je inhoudelijke vragen of wil je eerst een kennismakingsgesprek? Neem dan even contact op met regiomanager Henk Hogevonder via 06- 51298980. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan met het HR team via tel. 0544 – 47 41 00.

Solliciteren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag voor 25 juni a.s. via onderstaande sollicitatiebutton.  

Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Vacature
Intern nummer 284
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 15-05-2019
Reageer voor 25-06-2019
Ingangsdatum 15-05-2019
Nummer 45893

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)