Verzorgenden of verpleegkundigen thuiszorg Winterswijk
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Jij bent als verzorgende en/of verpleegkundige verantwoordelijk voor de ondersteuning van laag tot complexe en intensieve zorg aan cliënten thuis. Je geeft de cliënt voorlichting en advies m.b.t. zorgvragen en voert verzorgende en/of verpleegkundige handelingen uit, met als doel dat de cliënt zich zo lang mogelijk kan handhaven in de thuissituatie. De zorgplannen vormen de basis van je werk. Je zorgt ervoor dat deze aansluiten bij de behoefte van de cliënt en hebt regelmatig contact met de familie voor de afstemming van de optimale zorg in overleg met de wijkverpleegkundige.

Functie eisen

WIJ vragen van jou een MBO opleidingsniveau met een diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4 (Big geregistreerd) en verwachten dat je in een wisselend dienstenpatroon inzetbaar bent. Daarnaast ben in het bezit van een rijbewijs en auto. Je vindt het leuk om zelfstandig op pad te gaan en bij verschillende cliënten thuis te komen en zorg te verlenen. Daarnaast herken jij jezelf in de volgende eigenschappen en vaardigheden:

  • Je bent sociaal ingesteld en houdt van afwisseling;
  • Je bent creatief en weet goed met onverwachte situaties om te gaan;
  • Je kunt goed communiceren en samenwerken.
  • Je kunt werken met een Ipad of bent bereid om hier vaardig in te worden.

 

Heb je geen ervaring in de thuiszorg? Dat maakt voor ons niet uit, we willen je graag laten kennismaken met de thuiszorg van Marga Klompé!

Jouw team
Ook al werk je zelfstandig in de thuiszorg, bij ons heb je altijd een back up in de vorm van je directe collega’s in zorg en de thuiszorg coördinatoren. Ieder team wordt ondersteund door een coördinator die o.a. cliëntplanning en het dienstrooster in beheer heeft. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met collega’s van andere locaties. De gevarieerde thuiszorgteams bestaan uit 15-20 collega’s waarin Helpende, Verzorgende IG, Verpleegkundige en Wijkverpleegkundige werkzaam zijn. Wij werken in principe met aaneengesloten diensten (lange dienst en korte dienst) vanaf 3,5 uur tot 7 uur.

Inschaling

SAMEN zetten wij ons dagelijks met veel plezier in voor onze cliënten. Kom jij ons team versterken?

Je wordt als verzorgende IG ingeschaald in FWG 35 (€ 1.902 – € 2.762) en als verpleegkundige in FWG 45 (€ 2.419 – € 3.264) van de CAO VVT. Wij geloven dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Daarom bieden wij:

  • Een contract voor onbepaalde tijd voor gemiddeld 16 of 24 uur per week, meer opties bespreekbaar;
  • diversiteit in zorg(werkzaamheden);
  • een team met hele leuke collega’s;
  • doorgroeimogelijkheden;
  • 8% vakantiegeld en 8,3 % eindejaarsuitkering;
  • prettige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid tot een fietsplan, aanschaf digitale middelen met eindejaarsuitekering, korting op diverse sportscholen, deelname aan collectieve zorgverzekering en arrangementen voor schadeverzekeringen.

 

Bijzonderheden

Ben jij onze nieuwe collega?
Word jij enthousiast van deze vacature en zie jij jezelf bij ons werken? Dan nodigen we je van harte  uit om te solliciteren! Wij zijn benieuwd naar jouw talenten en wensen en komen graag met je in contact.
Heb je inhoudelijke vragen of wil je eerst een kennismakingsgesprek? Neem dan even contact op met regiomanager Monique Kerkhof via 06 – 51298753.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Simone Venderbosch of Dulcia Ruesink van de afdeling HR Services, bereikbaar op het nummer 06-51131669 (telefonisch of via de app) of per mail recruitment@szmk.nl.

Solliciteren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag via onderstaande sollicitatiebutton.   

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Achterhoek. Meer informatie: www.margaklompe.nl

Via de mail houden wij je op de hoogte over de voortgang van de sollicitatieprocedure, let op, het bericht kan ook in je spam terecht komen.

Type Werkplein
Intern nummer 2020-122
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 23-09-2020
Reageer voor 28-12-2020
Ingangsdatum 23-09-2020
Nummer 54913

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)