weekend en vakantie opvang voor twee tieners
's Heeren Loo Oost-Nederland

Functieomschrijving

Waar ga je werken?

Voor de regio Elburg/Oldebroek zoeken we een logeergezin voor 2 broers in de leeftijd van 10-15 jaar. Deze jongens wonen in een gezinshuis en gaan om de 3 weken een weekend, en in de zomer een aaneengesloten periode van 3 weken logeren. Wil jij hen dan in jouw eigen huis een plek bieden waar ze zichzelf mogen zijn, maar wel professionele begeleiding krijgen?

We zoeken opvang voor de kinderen vanaf medio september 2020.

Wie ga je helpen?

Deze twee jongens zijn tussen de 10 en 15 jaar en wonen in een gezinshuis. We vinden het belangrijk dat gezinshuisouders ook een aantal weekenden en weken per jaar vrij kunnen zijn. Voor deze periodes zoeken we een logeergezin waar deze jongens samen kunnen verblijven. Beide jongens hebben een belast verleden en een licht verstandelijke beperking en daarom hulp nodig in het dagelijks leven. Ze worden ouder en krijgen een steeds groter sociaal leven. Hierbij kun je denken aan: voetbalvereniging incl. wedstrijden op zaterdag, club van de kerk, vrienden in de buurt. We willen hen graag een logeeradres bieden in de omgeving Elburg/Oldebroek zodat hun sociale leven niet stilvalt.

Hoe ga je helpen?

Als vervangend gezinshuisouder kun je deze kinderen een veilige en stabiele plek bieden. Door met liefde, professionaliteit en talent met deze jongens om te gaan voelen zij zich veilig en fijn. Gezinshuisouders waar ze verblijven hebben regelmatig contact met onze collega's van Advisium. Hierbij kun je denken aan een orthopedagoog die meekijkt naar de  vragen van het kind of de systeemtherapeut die meekijkt naar de samenwerking met het netwerk van het kind. Als vervangend gezinshuisouder kun je met je vragen als eerst bij de gezinshuisouders en manager terecht, maar indien nodig kun ook jij rekenen op support van onze collega’s van Advisium.

Functie eisen

Dit ben jij

We willen vooral in gesprek met jou/jullie. Wat vinden wij belangrijk voor het toekomstige logeergezin:

  • Een van jullie heeft een zorggerelateerd mbo-diploma op minimaal niveau 4.
  • De bereidheid om de ondersteuning van de kinderen/ jongeren te combineren met het eigen (gezins)leven en te zorgen voor een goede, warme sfeer in huis.
  • Jij bent/jullie zijn daadkrachtig, doorzetter(s), hebben vermogen tot zelfreflectie en een gezonde dosis humor.
  • Jij zorgt/jullie zorgen voor rust, evenwicht en stabiliteit in een thuissituatie.
  • Je werkt/jullie werken vanuit een systemische benadering die is gericht op samenwerken. De biologische ouders worden op een natuurlijke wijze betrokken bij de zorg voor hun kind.

Inschaling

Dit bieden wij

  • Uren op basis van de opvang van de kinderen
  • een duidelijk planning in overleg zodat je weet waar je aan toe bent
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2085,- en maximaal € 3189,- (FWG 45) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en een vakantietoeslag van 8%.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.

Sollicitatieprocedure

Wil jij graag bespreken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Dennis Monincx, manager zorg, via telefoonnummer: 06 - 52 04 19 33 of reageer op deze vacature!
Type Vacature
Intern nummer 4504
Organisatie 's Heeren Loo Oost-Nederland
Locatie Elburg
Postcode 8081 XL
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Dennis Monincx, manager zorg, via telefoonnummer: 06 - 52 04 19 33
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 5
Gezinshuisouders
Publicatiedatum 09-10-2020
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 30-10-2020
Nummer 55306

's Heeren Loo Oost-Nederland

Een goed leven en mooi werk. Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking. Samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking. Dat is mooi werk!

Meer over 's Heeren Loo Oost-Nederland