Welzijnscoach, Almelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Heb jij passie voor het creëren van een dag vol met glimlachende cliënten? 
 • Heb jij vernieuwende ideeën, bruisende energie en hart voor ouderen?
 • Heb jij een afgeronde opleiding activiteitenbegeleider? 

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Jij bruist van de ideeën voor geschikte activiteiten voor de ouderen! En je staat te popelen om deze te delen binnen het team van Welzijnscoaches die allen werkzaam zijn binnen de locatie Titus Brandsmahof in Almelo.

Jij weet welke welzijnsactiviteiten aansluiten bij de (individuele) behoefte en wensen van de cliënt(en). En natuurlijk weet jij deze welzijnsactiviteiten optimaal te coördineren en af te stemmen met het zorgteam, de vrijwilligers en het cliëntsysteem. Daar waar nodig verzorg jij de externe afstemming. Je verzorgt welzijnsactiviteiten in de woning zelf, zoals een spel spelen met de cliënten of samen een taart bakken, maar jij bent ook in staat om een creatief, vernieuwend activiteitenprogramma op te zetten voor de locatie. Jij weet hoe je verschillende doelgroepen aan elkaar kan verbinden en hoe je de zorgteams hierbij betrekt. 

Jij bent flexibel en ook beschikbaar in de avonden en weekenden, net als je collega welzijnscoaches waar je nauw mee samenwerkt. Het is een zeer bruisend en energiek team wat betekent dat er altijd leuke en goede ideeën gedeeld worden, veel activiteiten worden geregeld en jullie als collega’s altijd voor elkaar klaar staan om de cliënten een fantastisch moment te laten beleven!

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde Opleiding activiteitenbegeleider (MBO Niveau 4)
 • Je hebt ervaring met ouderen en kennis van de doelgroepen
 • Je bruist van de vernieuwende ideeën, mogelijkheden en je staat te popelen om te beginnen!
 • Je hebt humor en je bent waanzinnig energiek.
 • Je bent communicatief zeer vaardig en natuurlijk ben je onwijs goed in het regelen van zaken.
 • Je hebt ervaring met vernieuwing binnen het activiteitenaanbod en een aanbod op maat 

Je vindt bij ons:

 • De plek om je vernieuwende ideeën, je bruisende persoonlijkheid en positieve energie om te zetten naar een waardevolle glimlach van de client(en).
 • Samenwerken binnen een fantastisch, ambitieus en energiek team!
 • De mogelijkheid om al je creativiteit en energie in te zetten om het verschil te maken in het leven van de cliënten
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 3.060,18 bruto per maand op basis van 36 uur.

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Bijzonderheden

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier 

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Almelo, Carintreggeland Huis Titus Brandsmahof
Postcode 7606SB
Stad Almelo
Werkveld Welzijn
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 18-10-2021
Reageer voor 15-12-2021
Nummer 72763

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland