Welzijnscoach, Delden
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij graag de spil in het welzijn van onze bewoners? 
 • Zit jij vol vernieuwende ideeën? 
 • En straal jij tegelijkertijd ook veel rust uit? 
 • Heb jij hart voor het tevreden stellen van pg cliënten? 

Dan is dit een mooie kans voor jou! 

Als welzijnscoach binnen ons verpleeghuis St. Elisabeth zet jij je in voor het welzijn van onze bewoners. Je ondersteunt, adviseert en coacht zorgteams, vrijwilligers en mantelzorgers om de activiteiten rondom welzijn op een zo optimaal mogelijke manier vorm te geven. Belangrijk is dat de activiteiten goed aansluiten bij de belevingswereld van onze bewoners en hun families.  

Voor onze locatie zijn we op zoek naar een welzijnscoach die goed kan communiceren en coördineren zowel binnen de organisatie, locatie en teams als richting onze cliënten. We zoeken een collega die boordevol ideeën zit en het welzijn van onze bewoners samen met collega’s een mooie invulling weet te geven. Samen met je collega’s ben je de drijvende kracht en weet je onze bewoners door passende activiteiten een stralende dag te bezorgen, want die glimlach op hun gezichten daar word jij als welzijnscoach blij van! 

Van nature straal jij rust uit en hierdoor weet jij als geen ander de verbinding te leggen met onze bewoners. Daarnaast ben je proactief, besluitvaardig en daadkrachtig. Jij bent iemand die zaken geregeld krijgt en je zet jezelf maximaal in voor de mensen om jou heen.  

Wie ben jij

 • Jij bent in het bezit van een afgeronde niveau 4 opleiding in de richting Activiteitenbegeleider, SPW of Social Work  
 • Je hebt ervaring met de doelgroep ouderen met dementie 
 • Jij bruist van de nieuwe ideeën en staat te popelen om deze met jouw collega’s te delen 
 • Je bent digivaardig en kunt ideeën, plannen en activiteiten digitaal uitwerken 
 • Jij bent communicatief vaardig en bent onwijs goed in het regelen van zaken 
 • Je hebt ervaring met het coachen en adviseren van zorgcollega's, vrijwilligers en mantelzorgers. 

Je vindt bij ons

 • Een dienstverband van 24 uur per week 
 • De plek om je vernieuwende ideeën, je bruisende persoonlijkheid en positieve energie om te zetten naar een waardevolle glimlach van de cliënt(en)
 • Een fijne baan waarbij je jouw uren merendeels op kantooruren maakt. Maar we verwachten wel dat je flexibel en bereid bent om i.v.m. activiteiten af en toe ook ‘s avonds of in het weekend te werken
 • Beloning volgens CAO VVT, FWG 40 maximaal € 3.254,43 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je met betrekking tot tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  
Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?   

Bijzonderheden

Interesse

Heb je nog vragen? Je kunt ons altijd mailen: [email protected]  

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En bekijk ook eens onze Facebook pagina 

Om in de zorg aan de slag te kunnen is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, zullen we jou een aanvraagformulier sturen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten terug. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Delden, Carintreggeland Huis St. Elisabeth
Postcode 7491AJ
Stad Delden
Werkveld Welzijn
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Agogisch hulpverlener
Welzijnscoach
Publicatiedatum 07-03-2023
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 118357

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland