Welzijnscoach, Goor/Markelo
Carintreggeland

Functieomschrijving

Heb jij passie voor het creëren van een dag vol met glimlachende cliënten?
Heb jij vernieuwende ideeën, bruisende energie en hart voor ouderen?
Heb jij een afgeronde opleiding activiteitenbegeleider?

Dan zijn we op zoek naar jou in ons team!

Als Welzijnscoach sta je te popelen om de spil te zijn rondom welzijn op locaties binnen het werkgebied Hof van Twente (Goor en Markelo-Diepenheim). Je ondersteunt, adviseert en coacht zorgteams, vrijwilligers en mantelzorgers om de activiteiten rondom welzijn op een zo optimaal mogelijke manier vorm te geven, dat deze aansluiten bij de belevingswereld van de cliënt(en) en hun familie.

Het is belangrijk dat je voor deze functie flexibel inzetbaar bent. Vaak werk je in de ochtenden of de middagen, veelal op doordeweekse dagen en waar nodig in de avond of weekend, net als je collega welzijnscoaches waar je nauw mee samenwerkt. Het is een zeer bruisend en energiek team wat betekent dat er altijd leuke en goede ideeën gedeeld worden, veel activiteiten worden geregeld en jullie als collega’s altijd voor elkaar klaar staan om de cliënten een fantastisch moment te laten beleven! Jij bruist dus van de energie om je ideeën, kennis en ervaring te delen binnen het team van welzijnscoaches en zorgteams om het welzijnsklimaat zo optimaal mogelijk in te vullen en je levert daarnaast ook een bijdrage aan organisatiebrede welzijnsprojecten.

Wij hebben plaats voor twee parttime welzijnscoaches voor 16 uur per week voor het werkgebied Goor en een voor het werkgebied Goor/Markelo-Diepenheim voor 24 uur (16 uur voor Goor/8 uur voor Markelo-Diepenheim). Deze uren worden verdeeld over 3 of 4 dagen. Welke dagen dit zijn en welke werkuren, daar komen we in overleg met elkaar wel uit.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig. Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde Opleiding activiteitenbegeleider (MBO Niveau 4)
 • Je hebt ervaring met ouderen en kennis van de doelgroepen
 • Je bruist van de vernieuwende ideeën, mogelijkheden en je staat te popelen om te beginnen!
 • Je bent digitaal vaardig, je hebt ervaring met het uitwerken van ideeën, en plannen van activiteiten met behulp van de computer
 • Je hebt kennis van de sociale kaart van de Hof van Twente.
 • Je hebt ervaring met het coachen en adviseren van zorgcollega’s, vrijwilligers en mantelzorgers
 • Je hebt humor en je hebt een energieke uitstraling
 • Je bent communicatief zeer vaardig en natuurlijk ben je onwijs goed in het regelen van zaken.
 • Jij weet hoe je een glimlach weet te krijgen bij de cliënten
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in het werkgebied Hof van Twente.

Je vindt bij ons:

 • De plek om je vernieuwende ideeën, je bruisende persoonlijkheid en positieve energie om te zetten naar een waardevolle glimlach van de client(en).
 • Samenwerken binnen een fantastisch, ambitieus en energiek team!
 • Beloning volgens CAO VVT, FWG 40 maximaal € 2.971,05 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice! Lees er meer over: https://www.carintreggeland.nl...

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Mail ons je CV en motivatie via de sollicitatiebutton en wij nemen contact met je op! Wil je jouw enthousiasme voor deze vacature graag middels een vlog laten zien? Mail dan je CV en vlog naar vacature@carintreggeland.nl

Visie Carintreggeland 2020. Zie: https://youtu.be/-F0YJ2TDbDI

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rinda Verschoor, manager zorg, 06-34353353 of Kootje Stronkhorst, manager zorg, 06-34347984.

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via Whatsapp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Vacature
Intern nummer 20-201
Organisatie Carintreggeland
Locatie Goor, Carintreggeland Huis De Stoevelaar
Postcode 7471AB
Stad Goor
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Publicatiedatum 09-10-2020
Reageer voor 31-10-2020
Ingangsdatum 09-10-2020
Nummer 55317

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland