Welzijnscoach
Markenheem

Functieomschrijving

Die heerlijke leunstoel. Familiefoto’s aan de muur. Het vertrouwde magazine op het tafeltje naast de bank. Dat is thuis. De plek waar je je goed voelt. Waar iedereen zichzelf kan zijn. Lachen en ontspannen. Een gevoel van veiligheid. Dat bieden we ouderen in de regio Doetinchem en Bronckhorst. Met zorg dichtbij, in een van onze woonzorgcentra of in de wijk. Elke dag zetten we dat stapje extra om bij te dragen aan een waardevolle dag. Samen voor en met onze cliënten, hun familie, de mantelzorgers, onze omgeving én ons team.

Wat ga je doen?

Elke dag staan onze bewoners centraal. We bieden zorg met aandacht, die afgestemd is op hun persoonlijke wensen en behoeften. We nemen de tijd om die wensen en behoeften te ontdekken. Door echt verbinding te maken en elkaar goed te leren kennen. Door te ontdekken wat iemand wél kan en wat kleur geeft aan zijn of haar leven. Als welzijnscoach ben je de spin in het ‘welzijnsweb’ van de bewoners van de woongroepen. Je richt je op het coachen, ondersteunen, stimuleren, motiveren en participeren van alle betrokkenen zoals medewerkers, mantelzorgers en vrijwilligers. Je geeft handen en voeten aan welzijn bevorderende activiteiten, meer zelfredzaamheid en eigen regie. Je verbindt de zorg, familie en vrijwilligers met elkaar en zorgt daarmee voor een goed samenspel tussen deze partijen.

Functie eisen

Je bent een fijne, betrokken collega met hart voor je werk. Samen met je collega’s wil je van elke dag een waardevolle dag maken en vol enthousiasme dat stapje extra zetten. Je bent vriendelijk, tactvol en geduldig. De ouderenzorg is een dynamisch vak waarin jij je continue wilt blijven ontwikkelen.

Daarnaast heb je:

  • Een diploma MMZ 4 of vergelijkbaar, bij voorkeur aangevuld met een zorgopleiding.
  • Aantoonbare ervaring met psycho-geriatrie / somatiek.
  • Kennis van welzijn, coaching en het begeleiden van medewerkers, vrijwilligers en/ of mantelzorgers.
  • De capaciteit om goed te netwerken (bijv. Scholen, verenigingen enz.);
  • De capaciteit om te verbinden en zie je kansen voor vernieuwing;
  • Als pré de beschikking over kennis van verschillende aandachtsvelden zoals familieparticipatie of psychogeriatrie.

Inschaling

We zeggen wat we doen. En we doen wat we zeggen. We zijn duidelijk, betrouwbaar en open. Naar elkaar en naar anderen. Met liefde voor ons vak blijven we onszelf en onze zorgverlening ontwikkelen. We investeren in onze vakmensen. En bieden volop kansen. Zo kunnen onze bewoners vertrouwen op puur vakmanschap. Iedere dag weer.

We hanteren de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg waarbij de arbeidsvoorwaarden uitstekend zijn geregeld. Je krijgt een prima salaris (FWG 40 € 2.068,21 – 3.060,18) . Ook ligt er een pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden voor je klaar:

  • 8% vakantiegeld;
  • 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Pensioenopbouw;
  • Een MKSA-regeling (meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden) voor een fiets, tablet of een opleiding naar keuze.


Samen met jou op weg naar een vast dienstverband, maken we de start met een jaarcontract voor 24 uur per week.

Voel jij je nu al thuis bij Markenheem?

Laat ons dan weten wie je bent! Heb je aanvullende vragen over de vacature van Welzijnscoach, bel of app dan gerust met onze HRM-afdeling via 06 – 86 85 26 47.

We ontvangen je sollicitatie graag vóór 22 mei 2022.
Informatie en sollicitatie

Type Vacature
Organisatie Markenheem
Locatie Markenheem, locatie Croonemate
Postcode 7001DK
Stad Doetinchem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Mirjam Lamers (Recruiter)
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 09-05-2022
Reageer voor 22-05-2022
Ingangsdatum 01-07-2022
Nummer 110738
Doorsturen Bekijk PDF

Markenheem

Centra voor zorg en dienstverlening

Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan 340 cliënten in vijf woonzorgcentra en aan ruim 1000 cliënten (huishoudelijke) zorg en verpleging thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst. Ook dagactiviteit, tijdelijk verblijf en de verhuur van appartementen behoren tot ons aanbod.

We bieden kwalitatief hoogwaardige ouderenzorg die afgestemd is op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. We willen dichtbij alle betrokken partijen staan waaronder onze cliënten, hun familie, (zorg)instellingen en andere stakeholders. We zijn een betrouwbare partner die met enthousiaste en vakkundige medewerkers ouderenzorg dichtbij levert. Samen zorgen we zo voor een ideale leefomgeving voor onze cliënten.

Meer over Markenheem