Welzijnsmedewerkers
Stichting Pro Senectute Lochem

Functieomschrijving

                      Werken bij Pro Senectute 

                      gezien & gehoord worden

 Pro Senectute heeft als doelstelling om senioren met vergelijkbare achtergrond en levenswijze in harmonie met elkaar te laten wonen. Ze biedt een breed palet aan ouderenzorg op 10 locaties verspreid over midden Nederland; van Bloemendaal/Haarlem tot Lochem in de Achterhoek.

De zorg varieert van zelfstandig wonen tot volledig verzorgd en verpleegd wonen. De locaties van Pro Senectute kenmerken zich door het aanbod van ruime woningen en een onderscheidend welzijns- en cultuuraanbod. Het merendeel van de 450 medewerkers is bezig met de dagelijkse welzijnszorg en dienstverlening aan bewoners.

Onze zorglocatie Tusselerhof zit in een prachtig pand vlakbij de Paaschberg te Lochem en ligt in een groene omgeving op anderhalve kilometer afstand van het oude centrum van Lochem. Tusselerhof is een verpleeghuis voor 41 bewoners, die intensieve zorg nodig hebben.

Voor onze locatie Tusselerhof (Lochem)  zoeken wij: 

                Welzijnsmedewerkers

                 16 - 24 uur per week 

                  Wat ga je doen?

Als welzijnsmedewerker lever je een bijdrage aan het welbevinden en de gezondheid van bewoners, door het bieden van welzijnsactiviteiten en huishoudelijke ondersteuning. Je observeert bewoners met betrekking tot het totale welbevinden, signaleert bijzonderheden met betrekking tot de gezondheid, het welbevinden en de leefomgeving, (h)erkent gedrag en schakelt anderen in volgens protocol. Je ondersteunt bij / draagt zorg voor de maaltijd- en drankbereiding en -verstrekking. Je kookt in de middag op de groep. Je ondersteunt met of geeft zo nodig bewoners eten en drinken, rekening houdend met de mogelijkheden, wensen en behoeftes van de bewoners.  Je ondersteunt bewoners bij lichte ADL. Je verricht een aantal huishoudelijke taken in de leefomgeving van de bewoner. Je verricht voorkomende administratieve handelingen zoals het doen van bestellingen. Je draagt zorg voor mondelinge en schriftelijke rapportage (in het zorgleefplan) in het kader van overdracht aan collega’s. Je ontvangt leiding van jouw teamleider en functionele aanwijzingen van de (coördinerend) verzorgende en de welzijnsbegeleider.

Functie eisen

              Wie zoeken wij?

 • Je hebt een diploma op niveau 2, bij voorkeur Helpende of vergelijkbaar.
 • Studeer je geneeskunde, SPH of volg je een andere opleiding in de zorg en zoek je een bijbaan? Ook dan kun je solliciteren.
 • Je bent opmerkzaam en ziet wat er nodig is.
 • Je hebt oprechte aandacht voor anderen en ziet die kleine geluksmomentjes.
 • Je ben een teamspeler en aanpakker, iemand die een glimlach brengt en kan ontvangen. 

             Wat bieden wij?

 • Werken op een prachtige en kleinschalige locatie in Lochem waar elke bewoner en elke medewerker even belangrijk is.
 • De mogelijkheid om je in de toekomst te blijven ontwikkelen.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT. De functie is ingeschaald in FWG 20 (max. € 2.568,59 bruto per maand o.b.v. 36 uur).
 • Werken in een organisatie met ambitie die echt het verschil wil maken.
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Tegemoetkoming in je reiskosten.
 • Een aantrekkelijk fietsplan. 

Wil jij meer weten of direct solliciteren?

Stuur via de knop “direct solliciteren” je sollicitatie. Voor meer informatie  kun je contact opnemen met  Stefan Koning ter Heege, Planner (06  – 18 21 17 32). Vanaf 27 maart a.s. contact opnemen met  Cootje Fiks, Teammanager (06  – 18 21 17 29).

Leven in Vrijheid

Stichting Pro Senectute is niet gericht op winst in geld, maar op winst in kwaliteit van leven. Voor al onze bewoners streven wij naar leven in zoveel mogelijk vrijheid.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

 

 

Inschaling

O.b.v. CAO VVT

Type Vacature
Organisatie Stichting Pro Senectute Lochem
Locatie Zorglocatie Tusselerhof
Postcode 7241 JH
Stad Lochem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Helpende niveau 2
Publicatiedatum 15-03-2023
Reageer voor 01-04-2023
Nummer 118606
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Pro Senectute Lochem

Pro Senectute is een organisatie die al sinds 1922 op een professionele wijze huisvesting en zorg biedt aan senioren. Op de woonlocaties van Pro Senectute woont u geheel zelfstandig in een huurappartement en ontvangt u dienst- en zorgverlening naar wens. Op de zorglocatie wonen senioren met een verblijfsindicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg. Kenmerkend voor Pro Senectute is de stijlvolle omgeving waarin senioren met een brede maatschappelijke en culturele belangstelling in harmonie wonen. Kwaliteit, goede omgangsvormen en privacy zijn vanzelfsprekende elementen in de dienstverlening van Pro Senectute. Wij willen een betrouwbare en flexibele partner zijn op het brede terrein van wonen, welzijn en zorg voor zowel bewoners als medewerkers.

Meer over Stichting Pro Senectute Lochem