Werken als ZZP'er in de zorg
Carinova

Functieomschrijving

Wat is het voordeel om te werken als zzp'er?

Als zzp’er bepaal je zelf hoe, wanneer en welke zorg je levert. Je kiest zelf de zorgvormen die het beste bij jou passen en waarin jij jouw passie en kwaliteiten het beste tot zijn recht komen.

Omdat je zelf bepaalt hoeveel je werkt, kun je ook zelf bepalen hoe hoog je inkomen is.

 

Hoe word ik ZZP´er?

Zuster Plus ondersteunt je bij de opstart van je onderneming. Je krijgt van ons een startpakket waarmee op juiste manier kunt starten als ondernemer.

Naast de coaching van je ondernemerschap, houden wij de op de hoogte van alle ontwikkelingen in de zorg, maar ook alle relevante zaken die betrekking hebben op je ondernemerschap.

 

Workshops & netwerk moment

Regelmatig organiseert Zuster Plus een workshop, waarin wij zorggerelateerde thema’s behandelen. Dit is ook een netwerkmoment waarin je de andere zorgverleners van Zuster Plus ontmoet.

 

 

 

Functie eisen

Waarin ondersteunt ZusterPlus mij?

Als zzp’er bepaal je zelf hoe, wanneer en welke zorg je levert. Je kiest zelf de zorgvormen die het beste bij jou passen en waarin jij jouw passie en kwaliteiten het beste tot zijn recht komen. Omdat je zelf bepaalt hoeveel je werkt, kun je ook zelf bepalen hoe hoog je inkomen is.

Zuster Plus ondersteunt je bij de opstart van je onderneming. Je krijgt van ons een startpakket waarmee op juiste manier kunt starten als ondernemer. Naast de coaching van je ondernemerschap, houden wij de op de hoogte van alle ontwikkelingen in de zorg, maar ook alle relevante zaken die betrekking hebben op je ondernemerschap.

Inschaling

Bijzonderheden

Wil je meer info? Neem contact op voor een kennismakingsgepsrek met Milka Nooij,

Telefoonnummer 06-12760975.

Type Doelgroepvacature
Organisatie Carinova
Locatie Sint Jozef
Postcode 7415 EH
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 12-02-2019
Ingangsdatum 12-02-2019
Reageer voor 12-04-2019
Nummer 43669
Doorsturen Bekijk PDF

Carinova

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 4000 medewerkers actief op drie zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg en Huishoudelijke Hulp. Vanuit onze visie van “Vertrouwd dichtbij” zoeken wij regelmatig nieuwe medewerkers. Naast de vereiste kennis en kunde vindt Carinova eigenschappen als betrokkenheid, professionaliteit en passie belangrijk. Wij zijn dit aan onze cliënten verplicht.

Meer over Carinova