Podotherapeut
Podotherapie Oost-Nederland

Functieomschrijving

Werken dichtbij jouw thuis op fijne locaties!

Je werk zelf sturen, verantwoordelijkheid nemen, verdiepen op een specifiek expertise gebied, goede zorg bieden door samenwerkingen met onze partners, werken met geavanceerde apparatuur, je kennis verbreden, je ambities ontplooien, werken dichtbij huis op fijne praktijklocaties en alle aandacht voor je patiënt. Bij ons is het allemaal mogelijk!

Al 35 jaar werken wij met passie, in een fijn team, en met mooie samenwerkingen om onze patiënten zinnige en de beste zorg te bieden die past binnen de mogelijkheden en wensen van onze patiënt.

We willen graag ons team uitbreiden en met jou kijken naar waar jouw kracht en jouw passie liggen om een steeds betere podotherapeut te worden en up-to-date te blijven. Samen kunnen we jouw expertise verbreden en verdiepen om die podotherapeut te zijn die je graag zou willen zijn als onderdeel van een team dat elkaar versterkt en ondersteunt om ook na 35 jaar nog de praktijk te zijn die podotherapie levert in de breedste zin van het woord. Heb je ambities om ook buiten de directe patiëntenzorg er voor Podotherapie Oost-Nederland te kunnen zijn, dan zijn daar ook verschillende mogelijkheden in. Deze bespreken we graag met je!

Podotherapie Oost-Nederland heeft vestigingen in Almelo, Borne, Denekamp, Eibergen, Enschede, Haaksbergen, Groenlo, Losser, Oldenzaal en Ootmarsum. In overleg kijken we welke locaties jouw voorkeur hebben en wat past bij jouw expertise.

Functie eisen

Afgeronde of bijna afgeronde opleiding tot podotherapeut.

Inschaling

Goede passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Type Vacature
Organisatie Podotherapie Oost-Nederland
Locatie Podotherapie Oost-Nederland
Postcode 7513 BC
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Overig
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Walijne Schoenmaker
Functie(s) Podotherapeut
Publicatiedatum 06-03-2023
Ingangsdatum Ingangsdatum op korte termijn, in overleg
Reageer voor 01-07-2023
Nummer 118326

Podotherapie Oost-Nederland

Podotherapie Oost-Nederland heeft 35 jaar ervaring in de voetengezondheidzorg! We hebben verschillende locaties in Oost-Nederland, waardoor we dichtbij zijn en verschillende samenwerkingen hebben om onze patiënten de beste zorg te bieden. We werken in een team van podotherapeuten, podotherapie-assistenten, technisch assistenten en secretarieel medewerkers ieder met hun eigen aandachtsgebied een expertise. Samen zorgen we voor efficiënte, zinnige en doelmatige zorg.

Meer over Podotherapie Oost-Nederland