Werken én vakantie vieren tegelijkertijd? Dat kan echt!
Baalderborg Groep

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

Waar ga je werken
Overdag met je handdoekje bij de Vecht of het zwembad en ’s avonds zorgen voor onze cliënten. Het kan! Wij zijn de Baalderborg Groep. We zijn er voor mensen met een verstandelijke beperking, kinderen met ontwikkelingsproblemen en ouderen met een intensieve ondersteuningsvraag.

Wat ga je doen
Samen met ruim 2000 collega's en vrijwilligers zetten we ons in voor deze bijzondere mensen op ca. 80 locaties in Overijssel en Drenthe. Jij bepaalt zelf wanneer en met welke doelgroep je werkt.

Wat breng je mee
Diverse teams zijn op zoek naar versterking voor de zomermaanden. Ben je bezig met een opleiding in de gezondheidszorg en wil je alvast werkervaring in deze richting opdoen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat hebben we jou te bieden?
Wij bieden je een fijne werkomgeving waarin jij de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en kunt werken op de momenten die jou het beste uitkomen. Afhankelijk van je achtergrond en opleidingsniveau ontvang je salaris volgens de CAO-Gehandicaptenzorg.

Wat je verder nog moet weten
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Solliciteren
Ben je nu al beschikbaar en wil je na de zomer ook blijven flexen, die mogelijkheid is er! Wil je eerst meer weten? Bel dan met onderstaand contactpersoon. Om direct te solliciteren klik op de rode knop 'Solliciteren'.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, locaties hele werkgebied
Postcode 7701LR
Stad Dedemsvaart
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Astrid Blik: 0523-287263
Functie(s) Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 20-01-2023
Reageer voor 30-06-2023
Ingangsdatum 20-01-2023
Nummer 117158

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep