Vacatures bij Perspectief in Balans

Perspectief in Balans is een gecontracteerde zorgaanbieder voor de Jeugdwet (tot 18 jaar) en Wet maatschappelijke ondersteuning (vanaf 18 jaar) in de regio Twente (alle 14 gemeenten), gevestigd in Enschede. Daarnaast bieden wij ook begeleiding in de Wet Langdurige Zorg via een Persoonsgebonden budget (PGB) in Twente en de Achterhoek. 

Wij zijn een jonge en dynamische organisatie met meer dan 10 jaar werkervaring in het sociaal veld. Wij bieden ambulante begeleiding aan iedereen vanaf 16 jaar met psychische/psychiatrische problemen, (ernstige) gedragsproblemen, sociaal-emotionele problematiek en/of een licht verstandelijke beperking. In het bijzonder jongeren en jong volwassenen. Gedacht kan worden aan begeleiding op het gebied van o.a. ADHD, autisme, persoonlijkheidsstoornissen, trauma, verslaving en problemen in het gezin.

Wij zijn gespecialiseerd in de overgang 18-/18+, complexe casussen en multiproblematiek.
 
Samen met de cliënt gaan wij aan het werk om zijn of haar doelen te behalen om de juiste balans en plezier in het leven (terug) te vinden. Humor en respect vinden wij hierin erg belangrijk.Geen locaties gevonden

Enschede

Henry Dunantlaan 24

7548 AC

0645664177

Organisaties

Perspectief in Balans

Werkvelden

  • Jeugdzorg

Website

https://perspectiefinbalans.nl/

Hoofdlocatie

Enschede

Henry Dunantlaan 24

7548 AC

0645664177