Vacatures bij Perspectief in Balans

Perspectief in Balans is een gecontracteerde aanbieder voor jeugdzorg en Wmo voor alle 14 Twentse gemeenten, gevestigd in Enschede. Op dit moment bieden wij ambulante begeleiding in de Wmo aan diverse cliënten. Daarnaast begeleiden wij ook cliënten in de WLZ via een PGB.


Wij bieden ambulante begeleiding aan iedereen vanaf 16 jaar met psychische/psychiatrische problemen, sociaal-emotionele problematiek en/of een licht verstandelijke beperking. In het bijzonder jongeren en jongvolwassenen in de overgang van 18- naar 18+, complexe casussen en multiproblematiek. Gedacht kan worden aan begeleiding op het gebied van o.a. ADHD, autisme, persoonlijkheidsstoornissen, trauma, verslaving en problemen in het gezin.


Wij zijn een jonge en dynamische kleine organisatie. De kwaliteit van onze dienstverlening heeft topprioriteit. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Er hangt een persoonlijke sfeer, jij krijgt de vrijheid om mee te denken, initiatieven te nemen en ervaring op te doen. Graag willen wij jou in ons team om samen mooie stappen te zetten richting de toekomst.Geen locaties gevonden

Enschede

Henry Dunantlaan 24

7548 AC

0645664177

Vacatures

Deze organisatie heeft momenteel geen vacatures gemeld bij ZorgSelect.

Organisaties

Perspectief in Balans

Werkvelden

  • Jeugdzorg

Website

https://perspectiefinbalans.nl/

Hoofdlocatie

Enschede

Henry Dunantlaan 24

7548 AC

0645664177