WGB Verzorgende IG de Korenaar Rhanerhoek Krönnenzommer
ZorgAccent

Functieomschrijving

Binnen team de Korenaar, afdeling Rhanerhoek Krönnenzommer, is er per 1april 2021 een vacature  voor een woongroepbegeleider verzorgende-IG voor onbepaalde tijd. Het betreft een dienstverband voor 22 uur per week maar deze uren zijn bespreekbaar. Wij werken met de visie net als thuis. Bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilliger centraal. Zo krijgt de bewoner die zorg die het beste bij hem/haar past. 

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende-IG. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt. Samen met je gemotiveerde houding, kan zelfsturing tot een succes leiden samen met de andere teamleden. 

 

Je bent een empathisch en doortastend type die open staat voor nieuwe ontwikkelingen.  

De omgang met onze bewoners vraagt om een goed  inlevingsgevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen kan voelen. Je creëert het thuisgevoel, zodat hun eigenwaarde behouden blijft. 

Daarnaast ben je flexibel en bereid om alle diensten, inclusief nachtdiensten, te werken. 

Inschaling

Het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt voor de functie van woongroepbegeleider verzorgende IG  FWG schaal 40 CAO VVT. 

Bijzonderheden

Wie zijn wij  

Wij zijn een enthousiast, gevarieerd, zelfsturend team wat bestaat uit  13 personen in alle leeftijdscategorieën. We vinden het van belang dat er een open sfeer is, waarin een ieder op zijn eigen manier zijn of haar kwaliteiten kan ontwikkelen. 

 Wij bieden je als team een open sfeer, waarin een ieder op haar of zijn manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen. 

 

Nadere informatie kan via de mail verkregen worden bij rhanerhoek.dekorenaar@zorgaccent.nl, c.vanharten@zorgaccent.nl e.marskamp@zorgaccent.nl

 

 

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent locatie Krönnenzommer Hellendoorn
Postcode 7447PK
Stad Hellendoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 01-03-2021
Ingangsdatum 1 april 2021
Reageer voor 17-04-2021
Nummer 57411
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent