Wijkmanager huisartsenzorg
Hoog

Functieomschrijving

De Huisartsen Regio Apeldoorn (HRA) bouwt verder aan een sterke huisartsenregio-organisatie. Hiervoor zijn we op zoek naar twee of drie nieuwe collega’s. 

Als Wijkmanager Huisartsenzorg ben je de spin in het web voor de huisartsenzorg in de wijk en lever je een bijdrage aan het realiseren van de juiste zorg voor de juiste doelgroepen in de wijk. Daarnaast stimuleer je innovatiegerichte gezondheids- en welzijnszorg. Je ressorteert onder de manager dag- en ketenzorg van de HRA.

Wat worden jouw werkzaamheden?

Als wijkmanager ben je verantwoordelijk voor één of meerdere wijken binnen het werkgebied van de HRA. Samen met de Huisarts Wijkcoördinator vorm je het duale management van de wijk op het gebied van de huisartsenzorg. De  huisarts is hierbij medisch inhoudelijk verantwoordelijk en jij procesmatig. Je vertegenwoordigt de huisartsenorganisatie op wijkniveau en verbindt de belangen van de regio-organisatie met die van de wijk. Je ondersteunt de huisartsen in de wijk bij wijkgerichte problemen en verbindt partijen rondom zorginhoudelijke thema’s die spelen in de wijk. Zo initieer, ontwikkel en implementeer je zorgvernieuwingsprogramma’s. Je ontwikkelt, implementeert en bewaakt multidisciplinaire projecten vanuit de huisartsenzorg in samenspraak met belanghebbende partijen (o.a. medisch-, sociaal- en welzijnsdomein). Verder verzorg je de aanvraag van subsidies en financiering van projecten en bewaak je de financiële kaders hiervan. Bovendien draag je zorg voor het opstellen van ondersteunende data-analyses t.b.v. de huisartsenzorg in de wijk.

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

Je vindt het een uitdaging om samen met de HRA en de wijk vorm en inhoud te geven aan deze nieuwe functie. Je beschikt over HBO- of WO-opleiding en/of denkniveau, een opleiding op het gebied van management en organisatie is een pré. Je hebt ervaring opgedaan in een (project)managementfunctie en/of met de begeleiding van veranderingsprocessen. Je hebt kennis van de eerstelijnsgezondheidszorg en inzicht in ontwikkelingen in de eerste lijn. Je bent een betrokken en integere persoonlijkheid die samenwerking, collegialiteit en klantgerichtheid stimuleert. Je bent besluitvaardig en kunt goed omgaan met verschillende belangen. Mensen stimuleren en motiveren gaat je goed af en je beschikt over een gezonde dosis overtuigingskracht. Hierdoor ben je in staat om concrete resultaten te boeken.  

Je bent bereid om af en toe een avondvergadering bij te wonen en bent in het bezit van een rijbewijs en eigen auto.

Inschaling

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende nieuwe functie in een enthousiast team. Het betreft een dienstverband voor een jaar met perspectief voor verlenging bij goed functioneren en voldoende aansluiting bij de ontwikkelingen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Huisartsenzorg. Deze functie is ingeschaald in schaal 9.

Bijzonderheden

HOOG [Huisartsen Organisatie Oost-Gelderland] staat garant voor samenhang, samenwerking, ondersteuning en innovatie. In HOOG werken de regio’s Apeldoorn, Oost-Achterhoek en Zutphen samen aan hoogwaardige huisartsenzorg. De organisatie is het aanspreekpunt voor samenwerkingspartners aangaande praktijk overstijgende zaken en wil de centrale positie van huisartsen in de regio faciliteren en uitbouwen. Het bieden van zorg tijdens avond-, nacht-, en weekenden alsmede het ondersteunen en toerusten van huisartsenpraktijken in het leveren van zorg aan chronisch zieken, ouderen en GGZ-patiënten zijn speerpunten.

 

Informatie, procedure en sollicitatie

Voor vragen en meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Jet Hoogland (regiomanager dag- en ketenzorg), te bereiken op telefoonnummer 06-30849145.

Wij zien jouw sollicitatie met actuele CV graag tegemoet vóór 31 maart a.s.  Je kan jouw sollicitatie richten aan HOOG, t.a.v. afdeling HRM, e-mail: hrm@hoogzorg.nl onder vermelding van ‘Wijkmanager Huisartsenzorg HRA’. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in week 15.

Type Vacature
Organisatie Hoog
Locatie HOOG
Postcode 7334 DL
Stad Apeldoorn
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Huisartsenzorg
Informatie verkrijgen bij Jet Hoogland; 06-30849145
Functie(s) Manager overig midden kader
Publicatiedatum 15-03-2019
Reageer voor 31-03-2019
Nummer 44433
Doorsturen Bekijk PDF

Hoog

Hoog ( Huisartsen Organisatie Oost-Gelderland) is een professionele organisatie in de huisartsenzorg. Vanuit onze vier huisartsenposten in Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Winterswijk wordt spoedeisende huisartsenzorg verleend buiten kantoortijden. Op de huisartsenpost werken doktersassistenten in teamverband samen met de huisartsen.

Meer over Hoog