Wijkverpleegkundige - Enschede Centrum (28-32 uur per week)
Manna

Functieomschrijving

Ben jij iemand die van aanpakken weet? Durf jij initiatief te nemen en kan jij collega’s enthousiasmeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn een klein, gedreven enthousiast en zelfstandig team welke op zoek is naar een collega wijkverpleegkundige om ons team te versterken. Wij hechten veel waarde aan gelijkwaardigheid en een open communicatie, zowel met elkaar als met de cliënt. We werken weliswaar zelfstandig, maar we staan er nooit alleen voor.

Organisatievisie
Manna levert ondersteuning en persoonlijke aandacht voor iedereen vanuit een christelijke basis. Voortdurend verbeteren en deskundigheid zijn voor onze medewerkers vanzelfsprekend.

Team Enschede centrum
Team centrum bestaat uit 9 collega’s met verschillende achtergronden en opleidingen van niveau 3 t/m 6. Ook zijn er collega’s met extra aandachtsgebieden zoals complementaire zorg en zorgtechnologie. Samenwerken staat in dit team centraal, er is veel flexibiliteit en er wordt naar elkaar omgekeken.
Het werkgebied van het team heeft te maken met verschillende zorgvragen zoals; hart- en vaatproblematiek, psychogeriatrisch, wondzorg, revalidatiezorg en palliatief/terminale zorg. 
Team centrum werkt vanuit Gezondheidscentrum de Oosterpoort. Vanuit de Oosterpoort heeft het team veel contacten met andere disciplines en kunnen zij laagdrempelig met hen samenwerken. 

Wat houdt de functie in?
Als wijkverpleegkundige verleen je zorg in de wijk, je initieert en onderhoudt de samenwerking tussen cliënten, cliëntsystemen, collega’s, huisartsen en andere disciplines in de wijk, gericht op verbetering en/of behoud van welzijn en gezondheid. Je komt bij de mensen thuis en hebt een belangrijke taak in preventie, diagnostiek en bijvoorbeeld zorg op afstand. In de wijk kom je veel afwisseling tegen, je werkt zelfstandig, je moet kunnen improviseren en zelfstandig beslissingen kunnen nemen. Ook het meenemen van collega’s in processen en implementatie van ontwikkelingen is een belangrijk onderdeel van je functie.
Vanuit dit wijkteam wordt deelgenomen in het sociale wijkteam.

Functie eisen

Wat vragen wij?
Wij zijn op zoek naar een gediplomeerde (wijk)verpleegkundige niv. 5 (HBO) die vakbekwaam en ondernemend is en verantwoordelijkheid neemt. Daarnaast zoeken wij in onze nieuwe collega iemand die streeft naar de beste kwaliteit van zorg en je team hierin meeneemt, zichtbaar is in de wijk, contacten onderhoudt met andere disciplines en samen met cliënten en teamleden zoekt naar oplossingen om de zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten. Ervaring in de thuiszorg is een pré.
Beschik je over een HBO werk- en denkniveau, heb je oog voor onze christelijke identiteit en herkenning in de visie en kernwaarden van Manna? Dan willen we graag kennismaken met jou.

Inschaling

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een arbeidscontract voor een jaar met uitzicht op een verlenging voor onbepaalde tijd
  • Een goede werksfeer met enthousiaste collega’s
  • Er is ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën
  • Een salaris conform de cao VVT, functiegroep FWG 50 (indien in het bezit van een HBO-diploma)
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholing, reiskostenvergoeding, een eindejaarsuitkering van 8,33%, eventueel gebruik van een e-bike en een actieve personeelsvereniging.

Heb je nog twijfels over het werken in de wijkverpleging? Dan bieden wij de mogelijkheid om eens mee te lopen en een kijkje te nemen.

Bijzonderheden

Enthousiast?
Reageren kan door je sollicitatie te sturen naar afdeling P&O, po@zorggroep-manna.nl. Voor vragen kun je terecht bij Janneke Lieven, wijkverpleegkundige 06-10023868.

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Type Vacature
Organisatie Manna
Locatie Zorggroep Manna Thuiszorg - Enschede
Postcode 7545NA
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Janneke Lieven
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 28-07-2021
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 01-12-2021
Nummer 70155
Doorsturen Bekijk PDF

Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Manna