Wijkverpleegkundige - Het Leesten, Ugchelen en Hoenderloo
Verian

De functie

Voor team Het Leesten, Ugchelen en Hoenderloo zijn wij op zoek naar een

Wijkverpleegkundige
20 uur per week

Als wijkverpleegkundige bij Vérian ben je dé ambassadeur in het wijkgerichte netwerk en geef je voorlichting, instructie en advies aan cliënten en mantelzorgers met betrekking tot (chronische) ziekten. Binnen het team ben je als wijkverpleegkundige zorginhoudelijk verantwoordelijk en geef je als wijkverpleegkundige functionele en zorginhoudelijke aanwijzingen aan je collega’s.

Binnen Vérian stelt de wijkverpleegkundige op basis van de indicatie het (verpleegkundig) zorgplan op en coördineert de zorgverlening waarbij ook andere disciplines betrokken zijn. In het dagelijks werk kun je als wijkverpleegkundige de CanMeds competenties tot uiting brengen.

Wat vragen wij van jou?
Wat vragen wij van jou?Als wijkverpleegkundige ben je in het bezit van een afgerond Hbo V diploma, bij voorkeur met meerdere deskundigheidsgebieden. Daarnaast kun je als wijkverpleegkundige een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen en ben je BIG geregistreerd. Het spreekt voor zicht dat je communicatief en sociaal vaardig bent en dat je je ook schriftelijk goed kan uitdrukken.
Omdat je werkt in wisselende diensten is het een vereiste dat je in het bezit bent van een geldig rijbewijs en de beschikking hebt over een auto.

Wat biedt Vérian?
Werken voor Vérian betekent terecht komen in een warm nest met uitgebreide scholingsmogelijkheden via onze eigen Vérian Zorgacademie en alle ruimte om je vleugels uit te slaan. Als wijkverpleegkundige kom je terecht in een inspirerend team en innovatie organisatie waar ruimte is voor eigen inbreng.
Het salaris van een wijkverpleegkundige is conform de cao VVT in FWG 50.
Er is veel mogelijk bij Vérian, uren zijn dan ook in overleg. Als Wijkverpleegkundige werk je geen avonddiensten en heb je ook geen bereikbare dienst 's nachts. We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw wensen zijn! 

Bijzonderheden

Wie zijn wij?
Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hun past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent flexibel werken in wisselende diensten.

Wil jij ook bijdragen aan de zorg voor de toekomst?
Reageer dan direct via de knop 'sollicitatie' hieronder! 

Voor vragen bel of app met Pam ter Steeg (06-52745029), manager Zorg en Welzijn.

Let op, internetsearch kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Ugchelen
Postcode 7339 AH
Stad Ugchelen
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 07-06-2021
Reageer voor 31-12-2021
Ingangsdatum 07-06-2021
Nummer 57111
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian