Wijkverpleegkundige - Loenen
Verian

Wij zoeken een collega voor team Loenen!

Wijkverpleegkundige  
voor minimaal 24 uur per week 

De thuiszorg is een persoonlijke en uitdagende vorm van zorg verlenen. Geen dag is hetzelfde en elke situatie is anders! In de vertrouwde omgeving van de cliënt krijg jij de ruimte om jouw cliënten de zorg te geven die ze het meest nodig hebben. Met passie en aandacht voor de cliënt zet jij je in om cliënten zo lang mogelijk thuis te laten wonen!

Wat ga je doen?
Als wijkverpleegkundige ben je de ambassadeur van het wijkgerichte netwerk. Zorg wordt steeds meer vanuit de ziekenhuizen verplaatst naar de thuissituatie. Jij legt de verbinding met cliënten, mantelzorgers, collega’s en zorgpartners. Dit maakt je werk leuk en uitdagend!

Je bent de spin in het web van jouw wijkteam. Je coördineert, indiceert, evalueert en verleent zorg bij cliënten thuis. Met je wijkteam zorg je er voor dat cliënten kunnen leven zoals zij willen. Dit doe je door samen met cliënten en hun naasten op zoek te gaan naar oplossingen die het welzijn en de zelfredzaamheid van de cliënt bevorderen. Je weet wat er speelt en signaleert veranderingen.

Je verricht verpleegtechnische handelingen in hoogcomplexe en/of instabiele zorgsituaties en je neemt de begeleiding van de cliënt op je. Daarbij maken we steeds meer gebruik van EHealth om de zorg te verlenen.

Binnen Vérian werken we veel met stagiaires en leerlingen. Je draagt je steentje bij aan de ontwikkeling van deze collega’s. Samen geven jullie de beste zorg aan onze cliënten!

Wat bieden wij?
Graag gaan we met jou in gesprek om te verkennen wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

 • Minimaal 24 uur per week. Graag gaan we met jou in overleg wat je wensen zijn;
 • Een goed salaris volgens de cao VVT. Je wordt ingeschaald in FWG 50;
 • Goede overige arbeidsvoorwaarden volgens de cao VVT, zoals o.a. onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en extra verlof.
 • De mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk producten aan te schaffen;
 • De mogelijkheid tot het gebruik van een leaseauto;
 • Een afwisselende baan met ruimte voor eigen inbreng om de beste zorg te bieden!

Binnen Vérian kun jij je volop ontwikkelen en doorgroeien! Wij bieden bijvoorbeeld leer-werkplekken aan voor een specialistische opleiding.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt (bijna) de hbo opleiding Verpleegkunde (niveau 6) afgerond met een diploma en je bent BIG-geregistreerd;
 • Je werkt zelfstandig, bent klantvriendelijk en klantgericht;
 • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) laten zien. Wij vragen die voor jou aan;
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs en hebt, bij voorkeur, de beschikking over een auto;
 • Je draait dagdiensten, maar vindt het geen probleem om af en toe onregelmatig te werken als de situatie daar om vraagt;
 • Je stimuleert en motiveert zowel cliënten als collega’s.

Wie zijn wij?
Bij Vérian bieden we dagelijks met 1500 collega’s passende zorg die onze cliënten nodig hebben. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we zorg bij cliënten thuis. Ons uitgangspunt is dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden. Met elkaar leveren we de beste zorg!

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot (specialistische) verpleging en verzorging.

Wil je graag meer informatie?
Bel of app dan met Pam ter Steeg, manager Verpleging en Verzorging, op telefoonnummer 06-52745029.

Solliciteren?
Reageer direct via de knop 'sollicitatie' hieronder. Of solliciteer via whats app naar 06-13886320.

Let op, internetsearch kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Loenen
Postcode 6961 DR
Stad Eerbeek
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige niveau 6
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 05-07-2022
Reageer voor 28-02-2023
Ingangsdatum 05-07-2022
Nummer 72105
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian