Wijkverpleegkundige, verpleegkundige in de wijk of Verzorgende IG Enter-Midden Regge
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wij zijn een team met verzorgenden IG en (wijk-) verpleegkundigen in Enter. Als team staan we er voor om samen de beste zorg te kunnen leveren aan onze cliënten. Vanuit ons kantoor in Enter zijn we graag het gezicht van de wijk. Bewoners uit de wijk lopen makkelijk bij ons binnen.  Ook dient ons kantoor als uitleenpunt van hulpmiddelen voor Medipoint.  We werken samen om vanuit ons team de zorg zo goed mogelijk te organiseren. We spelen in op nieuwe ontwikkelingen, zoeken naar verbeteringen en daarom doen we graag mee aan werkgroepen, scholingen en congressen. Kortom, we zijn een actief en vernieuwend team!  

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega. Wij vragen van deze nieuwe collega dat deze een wijkverpleegkundige niveau 5, BIG-geregistreerd, verpleegkundige in de wijk niveau 4 of Verzorgende IG is. 

Wij verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je hebt een collegiale instelling en bent flexibel m.b.t. het aantal beschikbare uren en inzetbaarheid. Je bent een empathisch en doortastend type met natuurlijk overwicht en je hebt inzicht in (administratieve en planmatige) wijkverpleging processen. Je bent in staat te schakelen tussen de belangen van de organisatie, de cliënt, het team en het individu. Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto en deze is beschikbaar voor gebruik tijdens je werk. Je beschikt zowel mondeling als schriftelijk over een goede uitdrukkingsvaardigheid. 

Ben jij een teamspeler en daarnaast iemand die graag meedenkt in het verbeteren van de zorg? Sla jij graag je handen ineen om zorg-leef-plannen te schrijven of de planning te doen? Heb jij een mening over de koers die we moeten gaan varen? Heb je ook zin om vernieuwend bezig te zijn? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet!  

Inschaling

Je salaris wordt, afhankelijk van ervaring en niveau ingeschaald conform de CAO VVT.  

Bijzonderheden

Voor meer informatie kun je contact opnemen met je nieuwe collega: Anneke Bevelander, telefoon 06-55698769. Als ze je even niet te woord kan staan belt ze je terug.

Qua uren is er van alles mogelijk bij ons dus bel even voor meer informatie.

Jouw schriftelijke sollicitatie, voorzien van CV, kun je voor 26 juni a.s. richten aan Sanela Omerovic, personeelsadministrateur, via mail s.medzikovic@zorgaccent.nl of via het invulformulier op onze site.  Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. 

 

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie Wijkteam Enter-Midden Regge
Postcode 7468 RM
Stad Enter
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 10
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Anneke Bevelander, telefoon 06-55698769. Als ze je even niet te woord kan staan belt ze je terug.
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verzorgende IG
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 29-05-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 26-06-2019
Nummer 45424
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent