Wijkverpleegkundige Almelo Centrum Zuid/Nieuwstraatkwartier
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wij zijn een klein, zelfsturend team en zijn op zoek naar een leuke en enthousiaste collega!
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Kwaliteit met betrekking tot de zorg voor onze cliënten. Maar zeker ook met betrekking tot het werkplezier van onze collega’s.
Ons team kent een leuke uitdagende sfeer waarbij wij constant op zoek zijn naar de juiste balans tussen onze eigen waarden en normen en die van onze cliënten. Wij spelen in op de zelfredzaamheid van de cliënt en de daarbij passende aandacht voor de cliënt en diens omgeving. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werken in onze diverse wijk des te interessanter.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/wijkverpleegkundige-almelo-centrum-zuid-nieuwstraatkwartier/ 

Functie eisen

Binnen ons team ben je op je plek wanneer je in het bezit bent van een diploma Verpleegkundige niveau 5/6 (BIG-geregistreerd) en daarnaast houdt van een beetje uitdaging en een verscheidenheid aan cliënten.
Wij willen graag met je meedenken in het aantal uren dat je bij ons aan de slag kan en vragen van jou ook de nodige flexibiliteit in je inzetbaarheid.
Een rijbewijs en auto die je tot je beschikking hebt tijdens je werk zijn wenselijk, maar in onze wijk kun je ook prima op de fiets. Jij bent een gedreven wijkverpleegkundige die mee wil bouwen aan de kwaliteit van zorg in de thuissituatie. Je hebt affiniteit met het indiceren van zorg en je hebt oog voor kwalitatieve en doelmatige zorg. Naast dit alles heb jij oog voor de cliënt achter de zorgvraag en ben je in staat om mensen in hun eigen kracht te zetten. Je levert een bijdrage aan de uitvoering van het beleid op het teamniveau. Tevens vind je het leuk om waar nodig jouw collega’s bij te staan met jouw coachende vaardigheden. Binnen de organisatie is er voldoende ruimte om je te blijven ontwikkelen en overstijgend aan het werk te zijn op team- en organisatieniveau.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/wijkverpleegkundige-almelo-centrum-zuid-nieuwstraatkwartier/ 

Inschaling

Het betreft een vast dienstverband, dus grijp deze kans! Je salaris wordt afhankelijk van diploma en ervaring, ingeschaald in FWG schaal 50 conform de CAO VVT.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/wijkverpleegkundige-almelo-centrum-zuid-nieuwstraatkwartier/ 

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 29-07-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 09-09-2022
Nummer 112160
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent