Wijkverpleegkundige (in spé) | Maartje Thuiszorg Tubbergen
Zorggroep Sint Maarten

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek! Vanuit ons label Maartje bieden we ambulante zorg en behandeling en bieden we jou:

 • een uitdagende baan in een team vol enthousiaste collega’s
 • de kans om het verschil te maken in het leven van anderen
 • volop mogelijkheden om je talent in te zetten

Deel jij het enthousiasme van je collega's? 

Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze bewoners en ambulante cliënten. Als wijkverpleegkundige speel jij hierin een sleutelrol. Volg je de opleiding tot HBO verpleegkundige en zit je in het laatste leerjaar? Dan zijn we op zoek naar jou. Je kan bij ons alvast aan het werk en wordt begeleid naar de rol van wijkverpleegkundige. Wanneer dit goed verloopt en je volgend jaar je diploma haalt kan je volledig aan het werk als wijkverpleegkundige in Tubbergen. Jij bent de spin in het web voor onze thuiswonende cliënten in en rondom Tubbergen. Je zorgt ervoor dat de juiste indicatie wordt gesteld en aangevraagd zodat onze cliënten kunnen rekenen op de zorg die ze nodig hebben. Hun eigen regie staat daarbij centraal.

In deze veelzijdige functie krijg je iedere dag opnieuw de kans om persoonlijke en mensgerichte zorg en verpleging te verlenen. Jij regisseert en organiseert deze zorg bovendien samen met je eigen wijkteam. In deze functie heb je vaste dagen op je werkplek in Tubbergen en ondersteun je het team in de wijk waar nodig.

Leuk!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk.  Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

Hier staan we voor:

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit heb je in je mars:

 • Je beschikt over een verpleegkundige HBO-V diploma, BIG-geregistreerd en ben je ingeschreven in het kwaliteitsregister V&VN óf je zit in het laatste leerjaar van je opleiding HBO verpleegkundige.
 • je vindt het vanzelfsprekend én leuk om samen te werken
 • je brengt niet alleen je talent maar ook een flinke dosis gezelligheid mee
 • je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is

En dit hebben we voor jou in petto:

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Je functie is ingedeeld in FWG 50. Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen zoals aanmelding bij een pensioenfonds PFZW, korting op meerdere zorgverzekeringen en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarmee je met fiscaal voordeel een (elektrische) fiets, tablet of laptop en cadeaubonnen kunt aanschaffen. Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen. Als wijkverpleegkundige binnen Maartje Tubbergen heb je vaste werkdagen en bieden we je  de mogelijkheid om de opleiding wondverpleging te volgen. We stemmen je contracturen graag af op jouw wensen en onze mogelijkheden waarbij onze voorkeur uit gaat naar een parttime contract tussen de 24 en 28 uur.

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet en solliciteer voor 26 oktober via onderstaande button.

Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Melanie Hebels, teamcoach ambulant, via 06 – 46 38 43 85. Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze HRM collega’s via 06 – 12 08 36 97.

Oh, en voordat we het vergeten...

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Type Vacature
Intern nummer MA-48
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Maartje, Thuiszorg Tubbergen
Postcode 7651 LZ
Stad Tubbergen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Melanie Hebels, teamcoach ambulant, via 06 – 46 38 43 85. Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze HRM collega’s via 06 – 12 08 36 97.
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 29-09-2021
Reageer voor 26-10-2021
Ingangsdatum 29-09-2021
Nummer 71452

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten