Wijkverpleegkundige (m/v)
Hanzeheerd

Functieomschrijving

Wie is Hanzeheerd?
Hanzeheerd is een kleine zelfstandige zorgorganisatie bestaande uit Hanzeheerd Brinkhoven in Heerde en Hanzeheerd De Bongerd in Hattem. Zij biedt huisvesting, begeleiding, verzorging en verpleging aan ongeveer 140 bewoners. Ook wordt er thuiszorg geboden in de plaatsen Hattem en Heerde in de aanleunwoningen en zelfstandige woningen op het terrein. In alle zorg- en dienstverlening die Hanzeheerd verleent, is het uitgangspunt dat  het welzijn en welbevinden van de bewoners/cliënten voorop staat. Christelijke waarden spelen een belangrijke rol in ons doen en laten, dit met respect voor persoonlijke waarden, beleving en achtergrond.

Wat houdt de functie in?
Als wijkverpleegkundige maak je onderdeel uit van de extramurale zorg die elke dag en nacht de verzorging, verpleging, begeleiding en aanvullende diensten van circa 50 cliënten (per locatie) verzorgt. Er wordt gewerkt met zelfregelende teams. De teams zitten in de ontwikkelingsfase.

Hoofdactiviteiten:

  • Stellen van indicatie en opstellen van zorgleefplannen
  • Verrichten van verpleegkundige en verzorgende taken bij (complexe) zorg
  • Instrueren, informeren en coachen van medewerkers
  • Samenwerken met andere disciplines (intern en extern)

Functie eisen

Wat vragen wij van jou?
Je bent in het bezit van een diploma wijkverpleegkundige niveau 5 en bent BIG-geregistreerd. Je bent bevoegd en bekwaam om de handelingen behorend bij je diploma uit te voeren. Je bent een "hands-on" type, professioneel en flexibel. Zowel in teamverband als zelfstandig functioneer je goed. Daarnaast ben je in het bezit van goede communicatieve vaardigheden en ben je representatief. Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen en blijft deze ook op de voet volgen. Je hebt de ambitie om samen met je collega's van het team de beste zorg voor de cliënten te verlenen.

Inschaling

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een leuke afwisselende baan, een dienstverband voor maximaal 24 uur met kans op een vast contract na 1 jaar.  Salariëring conform CAO-VVT, FWG 50, waarbij inschaling plaats vindt op basis van je opleiding en ervaring. Je bouwt pensioen op bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Daarnaast kun je rekenen op een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsproject.

Bijzonderheden

Ben je enthousiast geworden?
Solliciteer dan zeker! Bij voorkeur zien wij jouw sollicitatiebrief met CV per e-mail tegemoet via  vacatures@hanzeheerd.nl onder vermelding van het vacaturenummer 161.                              

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met  
Ingrid van Olst teammanager a.i. via tel.nr.: 06-30752735.

Type Vacature
Intern nummer 161
Organisatie Hanzeheerd
Locatie Hanzeheerd De Bongerd
Postcode 8051VL
Stad Hattem
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 17-09-2020
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 01-11-2020
Nummer 54816
Doorsturen Bekijk PDF

Hanzeheerd

Gastvrije zorg zoals het hoort! Dat is waar Hanzeheerd voor staat. Wanneer u zich, of omdat de jaren gaan tellen, of om andere redenen, niet meer helemaal kunt redden, kunt u bij ons terecht voor wonen, zorg en verpleging en servicediensten. U wilt het liefst de regie over uw eigen leven voeren, maar wel op steun kunnen rekenen als u die nodig heeft. Wat kunt u bij ons verwachten? Zorg van hoge kwaliteit, gastvrijheid, een veilig en prettig leefklimaat en respect voor uw persoonlijke waarden, beleving en achtergrond. Wij bieden een thuis met zorg- en verpleegmogelijkheden op twee locaties: De Bongerd in Hattem en Brinkhoven in Heerde.

Meer over Hanzeheerd