(Wijk)verpleegkundige niveau 4, Ootmarsum
Carintreggeland

Functieomschrijving

 

 

Ben jij een gediplomeerde Verpleegkundige niveau 4?
Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen?
Hou jij ervan om te genieten van de route onderweg naar de volgende cliënt?

Dan is deze functie wat voor jou!

Ootmarsum team Oost kent verschillende zorgvragen, diversiteit aan cliënten en een gevarieerde werkomgeving. Het werkgebied in Ootmarsum is fantastisch met de prachtige oude straatjes in ‘Charles Dickens’ sfeer tot het heuvelachtige platteland rondom Ootmarsum. Met je eigen auto ga je op pad naar de cliënten.
Als wijkverpleegkundige sta je voor de kwaliteit van de zorg bij de cliënten in je zorggebied.  Je draagt zorg voor het zorgleefplan. Je gaat cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden. Wanneer de situatie verandert, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt en je collega’s. In ons werkgebied is de zorgvraag heel divers. Hierdoor verricht je veel verschillende verpleegtechnische handelingen (meer eenvoudig tot complex) en is de afwisseling en uitdaging groot. Na de routes houdt het werk nog niet op. Naast het bijhouden van de administratie heb je bij ons volop mogelijkheden om je te verdiepen op aandachtsvelden zodat we onze kwaliteit van zorg samen blijven verbeteren.

Wij verlenen binnen Carintreggeland professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte. We bieden persoonlijke zorg vanuit de wensen en behoeften van onze cliënten. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om jezelf op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen!

Wie ben jij?

 • Jij hebt een (bijna) afgeronde Verpleegkundige opleiding niveau 4
 • Jij kunt zelfstandig werken
 • Je bent oprecht nieuwsgierig naar iemands levensverhaal
 • Je bent communicatief zeer vaardig en je durft je mening te geven
 • Je bent in bezit van een eigen auto die je ter beschikking hebt om bij cliënten langs te gaan
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Je vindt bij ons

 • De plek om op een waardevolle wijze je werkervaring uit te breiden!
 • Samenwerken binnen een collegiaal en professioneel team!
 • Mogelijkheden voor een onbepaalde tijd contract.
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 3.264,29 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.
 • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Als medewerker ben je lid van de Ledenservice! Lees er hier meer over

Liever eerst eens een dag meelopen met een ervaren Verpleegkundige? Ook dat kunnen wij voor je regelen!

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-139
Organisatie Carintreggeland
Locatie Ootmarsum, wijkverpleging
Postcode 7631AZ
Stad Ootmarsum
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Helma Mebius, e-mailadres h.mebius@carintreggeland.nl, telefoon 06 10309685​.
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige 4/6
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 4
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 30-10-2020
Reageer voor 30-11-2020
Nummer 55714

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland