Wijkverpleegkundige Rijssen Oosterhof
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wij zijn een enthousiast team in Rijssen. Je werkt bij ons zelfstandig met een grote mate van vrijheid en de nodige creativiteit. Onze wijk kenmerken zich door de leuke diversiteit in het cliëntenaanbod. Doordat ons werkgebied klein is, ken je de wijk en de bijbehorende sociale kaart goed en weet je wat er zich afspeelt. Kortom: korte lijnen. Wij zijn op zoek naar een wijkverpleegkundige voor minimaal 24 uur in de week.

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 5 en BIG-geregistreerd. Wij verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je hebt een collegiale instelling en bent flexibel m.b.t. het aantal beschikbare uren en inzetbaarheid. Je bent een doortastend type en je vindt het leuk actief te zijn in het regelen en organiseren van de wijkzorg.

Je bent in staat te schakelen tussen de belangen van de organisatie, de cliënt, het team en het individu.

Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto en deze is beschikbaar voor gebruik tijdens je werk. Je beschikt zowel mondeling als schriftelijk over een goede uitdrukkingsvaardigheid.

Inschaling

Je salaris wordt, afhankelijk van ervaring, ingeschaald in FWG schaal 50 van de CAO VVT.

Bijzonderheden

Ben jij die persoon die het leuk vindt onze wijkgerichte manier van werken vorm te geven. Iemand die haar vak weer echt wil uitoefenen, eigen verantwoordelijkheid wil nemen en graag in een klein team werkt?

Stuur dan jouw sollicitatie, voorzien van een CV voor 10 mei a.s., aan Sanela Omerovic-Medzikovic, personeelsadministrateur, via mail s.medzikovic@zorgaccent.nl of via het invulformulier op onze website. Social media screening kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de bereikbare dienst van het team: 06-20324478

Mailen kan ook naar: rijssen.oosterhof@zorgaccent.nl

 

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent wijkteam Rijssen Oosterhof
Postcode 7462DE
Stad Rijssen
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij bereikbare dienst van het team: 06-20324478
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 08-02-2019
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 10-05-2019
Nummer 43605
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Denken in mogelijkheden Van jong tot oud, iedereen kan bij ZorgAccent terecht voor wonen, welzijn, zorg en behandeling. Variërend van thuiszorg, voedings- en dieetadvies, gemaksdiensten aan huis, huishoudelijk hulp, cursussen tot intensieve verpleeghuiszorg (vervangen door woonzorg). Ons uitgangspunt is dat cliënten zolang mogelijk in hun eigen leefomgeving verblijven. Ons werkgebied bestaat uit de gemeenten Almelo, Twenterand, Tubbergen, Rijssen-Holten, Hellendoorn, Wierden, Hardenberg en Ommen. Onze ruim 2.100 medewerkers en 1.200 vrijwilligers zijn zeer betrokken en leveren kwalitatief hoogwaardige diensten waarbij de wensen en behoeften van onze cliënten centraal staan.

Meer over ZorgAccent