Wijkverpleegkundige (voor 6 maanden)
Azora

Zo maak jij het verschil

Bij Azora Thuiszorg werken we met ruim 350 mensen dagelijks met hart en ziel voor onze cliënten. Op het moment dat mensen zich niet meer helemaal zelfstandig kunnen redden, staan wij voor hen klaar. Voor Azora Thuiszorg zoeken wij i.v.m. zwangerschapsvervanging voor de periode van 1 augustus 2020 t/m 31 januari 2021 een wijkverpleegkundige. Als wijkverpleegkundige verzorg je de coördinatie en uitvoering van verpleging, verzorging en begeleiding van cliënten. Je bent verantwoordelijk voor het gehele zorgproces van een cliënt en de schakel in jouw wijk. Je voert de regie in een integrale aanpak tussen wonen, zorg en welzijn. Daarnaast begeleid je medewerkers uit het team bij zorginhoudelijke werkzaamheden. Bij ons doe je het werk als wijkverpleegkundige waarvoor je bent opgeleid, je hoeft geen managementtaken uit te voeren.

Zo ben jij

Jij begrijpt dat zorgen voor je cliënten meer is dan een takenlijstje afwerken. Sterker nog, jij neemt graag de tijd voor je cliënten, om ze zo goed mogelijk te begeleiden. En dat vereist inzet, kennis, liefde voor mensen, een open houding en de wil om je te blijven ontwikkelen. Samen met je collega's zet je jezelf volop in om de best mogelijke zorg aan de cliënten te bieden. Je hebt enige jaren werkervaring, bij voorkeur in de thuiszorg en je bent een teamplayer, flexibel en stressbestendig. En, van onze wijkverpleegkundigen verwachten we ook een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een duidelijke visie op het welzijn van de cliënt. Kun jij zelfstandig werken, situaties op de juiste manier inschatten en durf je beslissingen te nemen?

Herken jij jezelf in deze beschrijving? En heb je ook  hbo-V-diploma niveau 5 en ben je BIG-geregistreerd? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Zo maken wij het verschil

Wij geloven dat als jij tevreden bent, onze cliënten de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om. We zijn er dan ook trots op dat we zijn uitgeroepen tot de Beste Werkgever van Gelderland 2018-2019. Als wijkverpleegkundige kun jij bij Azora daarom rekenen op uitgebreide mogelijkheden om je bij te scholen en je te blijven ontwikkelen, en op:
• Tijdelijke aanstelling van 1 augustus 2020 t/m 31 januari 2021.
• Een bruto maandsalaris conform cao VVT FWG 50.
• Stabiliteit: we zijn een gezonde  werkgever, het gaat goed met ons. 
• Het Vitaliteitsprogramma Azora gaat gezond.  
• 8,33 % eindejaarsuitkering.
• Een reiskostenvergoeding.
• Een onregelmatigheidstoeslag.
• Een telefoon en iPad in bruikleen.
• Invloed op je rooster. Jij bepaalt met je collega’s wanneer je werkt. En wanneer niet.
• Ontwikkelingsmogelijkheden via e-learning op Azora Leerplein.
• 50% werkgeversbijdrage voor je pensioen (Pensioenfonds Zorg en Welzijn).
• 8% vakantiegeld.

Type Vacature
Intern nummer 20200170
Organisatie Azora
Locatie Azora
Postcode 7061 AP
Stad Terborg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Mariët Tonen, regiomanager via 0315-258484 of m.tonen@azora.nl.
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 10-06-2020
Reageer voor 31-07-2020
Nummer 53274

Azora

Hoe Azora ben jij? Wij zijn niet zomaar een zorgorganisatie. Wij zijn Achterhoekers, voor wie ‘noaberschap’ geen loze kreet is, maar heel concreet betekent dat we voor elkaar zorgen. Mede daarom zijn wij de beste werkgever van Gelderland. Omdat het een feestje is om bij Azora te werken. Of, beter gezegd, om deel uit te maken van Azora, om zelf ook een beetje Azora te zijn. Met betrokken en enthousiaste collega’s, die écht geïnteresseerd zijn in wie jij bent. Jij blij, wij blij 1700 collega’s. Zoveel mensen doen dagelijks hun uiterste best om het onze cliënten naar de zin te maken. Om de beste zorg te bieden. Op maat. En om bij te dragen aan de grootst mogelijke kwaliteit van leven. En dat doen ze met veel invloed op hun dagelijkse werkzaamheden. Want als jij bij ons werkt, heb je invloed op je rooster, op welke dagen en tijden je werkt. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, bij te scholen en om nog beter te worden dan dat je al bent. Zonder jou en je collega’s bestaat Azora niet. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat jij blij, fit en uitstekend opgeleid bent. Je kan meedoen met het vitaliteitsprogramma en alleen of met je collega’s gaan hardlopen, fitnessen en volleyballen. Een cursus mindfulness volgen, of een kookworkshop ‘gezond en lekker koken’. Kortom, jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Beste werkgever van Gelderland Dus, nog even samengevat, de pluspunten van werken bij Azora: • Invloed op je rooster. • Ruime opleidingsmogelijkheden. • Mogelijkheid om mee te doen aan vitaliteitsprogramma. • Leuke, enthousiaste, betrokken collega’s. • Uitdagend werk, waar je trots op mag zijn. • Tijd voor je cliënten, zodat je ook aan hun emotionele en sociale behoeften toekomt. • Werken met moderne middelen, volgens de nieuwste inzichten.

Meer over Azora