Wijkverpleegkundige Windmolenbroek Almelo
ZorgAccent

Functieomschrijving

Voor ons zelfsturende wijkteam in het Windmolenbroek in Almelo, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leuke wijkverpleegkundige voor 20-28 uur per week.

Als wijkverpleegkundige verleen jij zorg aan cliënten in de thuissituatie met als doel om passende en kwalitatief goede zorg te leveren. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het hele zorgproces van een cliënt. Hieronder valt de intake, het opstellen van een zorgplan, communicatie met mantelzorgers en betrokken zorgverleners. Wij spelen in op de zelfredzaamheid van de cliënt en de daarbij passende aandacht voor de cliënt en diens omgeving. Onze doelgroep is divers. We werken met cliënten die chronisch ziek zijn, palliatieve/terminaal zieke cliënten, revaliderende cliënten, ziekenhuis verplaatste zorg. Veelzijdig dus!

De wijkverpleegkundige indiceert zorg, gaat in gesprek met een cliënt en diens netwerk. Samenwerken met verschillende disciplines in het sociale domein en een netwerk opbouwen in de wijk is een uitdaging. Als wijkverpleegkundige werk je grotendeels in de wijk bij de mensen thuis. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werken in onze diverse wijk nog interessanter.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/wijkverpleegkundige-windmolenbroek-almelo/   

Functie eisen

Je bent in het bezit van een diploma HBO-V
Je bent BIG geregistreerd
Je bent gedreven in je werk en hebt een professionele houding;
Je kunt zowel zelfstandig als in een teamverband werken;
Je hebt een flexibele en collegiale instelling;
Je hebt een goed gevoel voor humor
Werkervaring in de zorg is een pré.
Rijbewijs is geen vereiste, wel ben je zelf verantwoordelijk voor vervoer tijdens het werk.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/wijkverpleegkundige-windmolenbroek-almelo/   

Inschaling

Het betreft een vast dienstverband, dus grijp deze kans! Je salaris wordt afhankelijk van diploma en ervaring ingeschaald conform de CAO VVT FWG salarisschaal 50.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/wijkverpleegkundige-windmolenbroek-almelo/   

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 17-03-2023
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 28-04-2023
Nummer 117871
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent