(Wijk)verzorgende IG, Wierden
Carintreggeland

Functieomschrijving

Zoek jij afwisseling en kom je graag bij cliënten thuis?
Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen?
Maak jij in deze bijzondere tijd graag het verschil?

Dan verwelkomen wij jou graag in ons team!

Wijkteam Wierden heeft een gevarieerde cliëntsamenstelling waardoor geen dag hetzelfde is. Het werkgebied is voornamelijk gericht op de dorpskern van Wierden; met de fiets zijn de routes dan ook perfect te doen! Als verzorgende ga je de cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is, bij verandering van de situatie, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving.
Wijkteam Wierden is een dynamisch en zelfstandig team. De personeelssamenstelling is heel divers, een mix van ervaren zorgprofessionals tot starters en leerlingen. Samen regelen we de zorg voor onze cliënt. We hebben veel mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Dit vinden we ook belangrijk. In de huidige tijd bijvoorbeeld veel via beeldbellen met de iPad en straks weer op ons wijkkantoor. Alle tijd voor een kop koffie, de werkdag door nemen en van elkaar te leren. Zo blijven we als team onderling betrokken en groeien.

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien! Je hebt bij Carintreggeland niet alleen een baan, maar een loopbaan! Er is ruimte voor jouw ambitie door bijvoorbeeld verdieping in je functie door een specialisatie, verbreding in je functie door verandering van doelgroep (ELV/Revalidatie/Hospice/PG etc.) of een nieuwe uitdaging door werkomgeving (intramuraal, wijkzorg in de stad of op het platteland). Zo bieden wij onze medewerkers op elk moment een passende baan in hun loopbaan!
Toch voelt Carintreggeland niet als een grote organisatie, we zijn namelijk lokaal aanwezig. Er is een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte! We vinden het belangrijk dat jij waardevol kunt werken, dit betekent dat we het belangrijk vinden dat je je werk met plezier doet, je de juiste vakkennis hebt, jezelf kunt blijven ontwikkelen en er een gewenste balans is tussen werk en privé. De behoeften hierin is voor iedereen persoonlijk, daarom geven we hier samen met jou invulling aan!

Wie ben jij?

· Jij hebt een afgeronde Verzorgende IG opleiding
· Jij kunt zelfstandig werken
· Je hebt humor en je bekijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
· Je bent communicatief zeer vaardig en je durft je mening te geven
· Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook naar je collega’s
· Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!
· Je hebt rijbewijs B, eigen vervoer; dienstauto is aanwezig. Ook op de fiets en wandelend is het werkgebied goed te doen

Je vindt bij ons

  • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
  • Veel ontwikkelmogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei als dat bij jouw loopbaanwens past!
  • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
  • Salaris is conform CAO VVT € 2.762,34 bruto per maand op basis van 36 uur
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-237
Organisatie Carintreggeland
Locatie Wierden, wijkverpleging
Postcode 7641CS
Stad Wierden
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Marielle de Roo, e-mail m.deroo@carintreggeland.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 20-11-2020
Reageer voor 15-12-2020
Nummer 56096

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland