Wijkverzorgende IG team Deventer Voorstad
Carinova

Sta jij sterk in je schoenen?

Ben jij ondernemend en houd je ervan om contacten op te bouwen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De zorgvraag en de complexiteit in de wijk Voorstad neemt steeds meer toe. In deze wijk wonen cliënten met een diversiteit aan zorgvragen, verschillende culturen en al deze cliënten komen vanuit alle lagen van de sociale bevolking. De zorgvraag is van jong tot oud.

Team Voorstad bestaat momenteel uit 13 collega’s, die werkzaam zijn als verzorgende, wijkziekenverzorgende, verpleegkundigen in de wijk of wijkverpleegkundige.

In de thuiszorg, zo ook in dit team, is geen dag hetzelfde. Om zoveel mogelijk continuïteit van zorg te bieden loop je je eigen route. Zo krijg je als zorgverlener de unieke kans om een cliënt tijdens het gehele proces te ondersteunen dan wel te begeleiden. Hoewel het werken in de thuiszorg om een zekere zelfstandigheid vraagt, sta je er nooit alleen voor. De collega’s uit het team staan voor elkaar klaar en denken met elkaar mee om de beste kwaliteit van zorg te kunnen verlenen. In het zelfstandig functionerende team werken zij naar het principe: “zo lang mogelijk thuis”. Je bent dan ook, als onderdeel van het team, op zoek naar kansen en mogelijkheden voor de cliënt.

Carinova biedt jou:

 • In overleg zullen we bepalen wanneer jij kunt beginnen, maar wat ons betreft ben je direct welkom!
 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd bij Carinova, in eerste instantie voor de duur van ziektevervanging bij team Deventer Voorstad
 • Inschaling op basis van cao VVT in FWG 40 (max. € 2.971,05 per maand bij een fulltime dienstverband)
 • Contract-uren in overleg
 • Carinova is een lerende organisatie en wil jou hier graag in meenemen
 • Diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Waar ben jij goed in?

 • Je hebt een diploma Verzorgende IG
 • Je hebt hart voor de zorg
 • Je wilt graag samen met Carinova de zorgverlening steeds verbeteren
 • Je werkt graag samen met collega’s
 • Je bent flexibel als het gaat om werk en werktijden
 • Ook als je in bezit bent van een Verpleegkundige diploma ben je van harte welkom!

Bijzonderheden

Help jij ons mee om de zorg draaiende te houden? Ook nu is Carinova op zoek naar nieuwe collega’s en zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) zal een eerste kennismaking plaatsvinden door middel van videobellen. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Bij indiensttreding wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Ook zullen referenties worden ingewonnen.

Wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Dan kun je contact opnemen met Ivonne Koers of Francien Spit, te bereiken op telefoonnummer 06-51277367 of 06-30219355.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kun je contact opnemen met Nedzmina Sacirovic op het volgende telefoonnummer 0630361851.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan via onze Recruitmentafdeling Matchpunt. Je kunt ons bereiken via matchpunt@carinova.nl of telefonisch contact opnemen met Milka Nooij 06-12760975.

Type Vacature
Organisatie Carinova
Locatie Deventer
Postcode 7400 AR
Stad Deventer
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 29-09-2020
Reageer voor 29-12-2020
Ingangsdatum 29-09-2020
Nummer 55028
Doorsturen Bekijk PDF