(Wijk)verzorgende niveau 3/IG, Weerselo
Carintreggeland

Functieomschrijving

Zoek jij veel afwisseling en kom je graag bij cliënten thuis?
Zorg jij graag voor zowel jongere als oudere cliënten?
Maak jij in deze bijzondere tijd graag het verschil?

Dan verwelkomen wij jou graag in ons team!

Wijkteam Weerselo heeft een gevarieerde cliëntsamenstelling waardoor geen dag hetzelfde is. Het werkgebied loopt van Weerselo centrum tot het uitgestrekte platteland rondom. Als verzorgende ga je de cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is, bij verandering van de situatie beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen; zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Als verzorgende heb je een heel zelfstandige baan. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en zijn omgeving.
Wijkteam Weerselo is een dynamisch en zelfstandig team. Er is veel ervaring aanwezig bij de 13 collega’s, waardoor veel kennis kan worden gedeeld met elkaar. We werken nauw samen. Er is altijd een goede afstemming over de diensten en de werk-/ privé balans. Daarbij staan we open voor elkaars mening en ideeën en is er een gemoedelijke sfeer binnen het team. Samen regelen we de zorg voor onze cliënt. We hebben veel mogelijkheden om elkaar te ontmoeten in ons wijkkantoor, maar ook in tijden van corona digitaal, via beeldbellen. Alle tijd voor een kop koffie, de werkdag door te nemen en van elkaar te leren. Zo blijven we als team groeien.

We zoeken een collega voor 20 uur per week. De inzet van de diensten bespreken we samen met jou. Bij ons kun je in de ochtend werken van 7.00 tot 11.00 uur en op de avonden tussen 19.30 en 23.00 uur. Natuurlijk kunnen de routes en het aantal cliënten soms verschillen. Een combinatie van diensten op 1 dag is ook mogelijk waardoor je minder dagen werkt. Samen plannen we met jou de uren, zodat je een gezond werkrooster hebt en een optimale werk privé balans!

Wij verlenen binnen Carintreggeland professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte. We bieden persoonlijke zorg vanuit de wensen en behoeften van onze cliënten. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om jezelf op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen!

Wie ben jij?

· Je hebt een afgeronde Verzorgende IG opleiding
· Je kunt zelfstandig werken
· Je hebt humor en je kijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
· Je bent communicatief zeer vaardig en je durft je mening te geven
· Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
· Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!
· Je beschikt over een rijbewijs

Je vindt bij ons

  • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
  • Veel ontwikkelmogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei als dat bij jouw loopbaanwens past!
  • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
  • Salaris is conform CAO VVT maximaal € 2.762,34 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een gratis lidmaatschap van de Ledenservice van Carintreggeland
  • Een dienstauto is aanwezig

Bijzonderheden

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 21-027
Organisatie Carintreggeland
Locatie Weerselo, wijkverpleging
Postcode 7595AL
Stad Weerselo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Mieke Lansink, mail M.Lansink@carintreggeland.nl, telefoon 06 2237 3399
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 10-03-2021
Reageer voor 01-06-2021
Nummer 59408

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland