Wijkverzorgende niveau 3/IG
Carintreggeland

Functieomschrijving

Zoek jij afwisseling en kom je graag bij cliënten thuis?
Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen?
Ben jij een echte teamplayer met een gezonde dosis zelfvertrouwen?

Dan verwelkomen wij jou graag in ons team!

In ons wijkteam Deurningen hebben we ruimte voor een nieuwe enthousiaste collega. Ons werkgebied loopt van het dorp Deurningen richting Saasveld. Ons cliëntenbestand is heeft veelzijdig waardoor ieder bezoek aan huis weer heel uniek is. We leveren kort en langdurige zorg aan oudere maar ook aan jongere cliënten. Hierdoor is de diversiteit aan zorgvragen voor ons team erg groot. We bieden de zorg voor zowel cliënten met bijvoorbeeld psychogeriatrische ziekte beelden en gedragsstoornissen als ook voor cliënten met somatische klachten. Dit maakt werken in onze wijk ontzetten uitdagend!

Als Verzorgende ga je cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is. Bij verandering van de situatie, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en zijn omgeving.

Ons wijkteam is heel dynamisch. Wij hebben starters en meer ervaren collega’s in ons team. Wij vinden het heel erg belangrijk om met elkaar de zorg naar een hoger plan te tillen. Wij doen dit door goede afstemming en zorgen ervoor dat iedere collega alle noodzakelijke handelingen kan uitvoeren. Wij bieden collega’s volop mogelijkheden om nieuwe vaardigheden en kennis op te doen. Op die manier zijn we breed inzetbaar en kunnen we elkaars werkzaamheden makkelijk overnemen. Op ons wijkkantoor in het centrum van Deurningen is er alle tijd om elkaar na de zorgroutes te ontmoeten. Hier drinken we samen een kop koffie en een boterham, werken we onze administratie bij en nemen we met elkaar de dag door. Zo delen we met elkaar de situaties die we lastig vinden maar ook de dingen die ons plezier geven. In tijden van Corona zien we elkaar natuurlijk minder fysiek, maar door beeldbellen kunnen wij elkaar ook in deze bijzondere tijd altijd blijven ontmoeten.

Wij hebben de mogelijkheid om jou een contract aan te bieden voor 20 uur per week. Minder uren is altijd bespreekbaar. Onlangs hebben wij samen met de planners onze routes geoptimaliseerd waardoor we kunnen inzetten op gezonde werkroosters. Dit houdt bijvoorbeeld in dat we ook lange diensten draaien van bijvoorbeeld 8 uur. De middag en avondroute worden dan als 1 dienst voor je ingepland. In overleg maken we een passende planning. Hierdoor houden we werk en privé optimaal in balans!

Wij verlenen binnen Carintreggeland professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte. We bieden persoonlijke zorg vanuit de wensen en behoeften van onze cliënten. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om jezelf op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen!

Wie ben jij?

 • Jij hebt een afgeronde Verzorgende niveau 3 (IG ) opleiding
 • Jij kunt zelfstandig werken
 • Je hebt humor en je kijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
 • Je bent communicatief zeer vaardig en je durft je mening te geven
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden als je daarvoor in bent; je kunt je bij ons verdiepen in vakkennis en groeien in persoonlijke ontwikkeling
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Salaris is conform CAO VVT FWG 35 maximaal € 2.762,34 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse?

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier

Vanwege de maatregelen in de aanpak van het coronavirus (COVID-19) kan het zijn dat een eerste kennismaking plaatsvindt door middel van videobellen. Bijvoorbeeld via WhatsApp. We doen ons uiterste best om jouw sollicitatieprocedure zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat we je snel mogen verwelkomen als nieuwe collega!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 21-044
Organisatie Carintreggeland
Locatie Deurningen, wijkverpleging
Postcode 7561 PT
Stad Deurningen
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Edith Krake, wijkverpleegkundige, telefoon 0654955295. Mail: E.Krake@carintreggeland.nl
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 07-04-2021
Reageer voor 30-04-2021
Ingangsdatum 07-04-2021
Nummer 64213

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland