(Wijk)verzorgende niveau 3/IG (lange diensten mogelijk!), Oldenzaal
Carintreggeland

Functieomschrijving

Zoek jij afwisseling en kom je graag bij cliënten thuis?
Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen?
Heb jij een positieve levensinstelling en een flinke dosis humor?

Dan verwelkomen wij jou graag in ons team!

In Oldenzaal hebben we meerdere mogelijkheden voor Verzorgende niveau 3 in team ‘De Thij en Essen’ en team ‘Haerbroek’. Door het herverdelen van onze activiteiten hebben we met elkaar een ideale werk-privé balans kunnen vinden en daardoor extra ruimte voor nieuwe enthousiaste collega’s.
In onze compacte wijken hebben we een zeer gevarieerde cliëntsamenstelling waardoor geen dag hetzelfde is. Daar waar mogelijk, gaan we overdag op de fiets de wijk in; in de avond veelal met de auto. We leveren kort- en langdurige zorg aan zowel jongere als oudere cliënten. Hierdoor komen we veel verschillende zorgvragen tegen met veel technische handelingen. Dit maakt het werk in onze wijk erg uitdagend. Als Verzorgende ga je cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is, bij verandering van de situatie, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving.

Wijkzorg Oldenzaal is dynamisch en werkt zelfstandig. De personeelssamenstelling is heel divers, een mix van ervaren zorgprofessionals tot starters en leerlingen. Samen regelen we de zorg voor onze cliënt. Bij ons kun je ook continudiensten draaien. Passen kortere gebroken diensten beter bij jouw privé situatie? Of werk jij het liefst alleen in de avonden? Wij kijken graag samen met jou naar de ideale combinatie! Ook qua contracturen zijn we flexibel. Kleine contracten en grotere (tot 28 uur) behoren tot de mogelijkheden.

Wij verlenen binnen Carintreggeland professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. De cliënt bepaalt, het is zijn leven tenslotte. We bieden persoonlijke zorg vanuit de wensen en behoeften van onze cliënten. We zijn de grootste zorgorganisatie van Twente. Toch zijn we ook klein, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht. Door de grootte van onze organisatie hebben we tal van mogelijkheden om jezelf op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen!

Wie ben jij?

 • Jij hebt een afgeronde Verzorgende niveau 3 (IG) opleiding
 • Jij kunt zelfstandig werken
 • Je hebt humor en je kijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
 • Je bent communicatief zeer vaardig en je durft je mening te geven
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je client en natuurlijk ook naar je collega’s
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Salaris is conform CAO VVT maximaal € 2.762,34 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bijzonderheden

​Kijk hier eens naar het filmpje van onze enthousiaste collega's!

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 20-151
Organisatie Carintreggeland
Locatie Oldenzaal, wijkverpleging
Postcode 7572BV
Stad Oldenzaal
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Brigitte Lohuis (team Thij Essen), e-mail B.Lohuis@carintreggeland.nl, telefoon 06 3435 8426 of Annet Sanderink (team Haerbroek), e-mail a.sanderink@carintreggeland.nl, telefoon 06 8325 2430.
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 30-10-2020
Reageer voor 30-11-2020
Nummer 55713

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland