Wijkziekenverzorgenden - Eefde
Verian

Wat ga je doen?

Voor het team in Eefde zijn wij op zoek naar collega

Wijkziekenverzorgendenn (Verzorgende IG)
Voor 16 tot 20 uur per week

Wat ga je doen?
Als Wijkziekenverzorgende (Verzorgende IG) verricht je begeleidende, verzorgende en verplegende taken bij cliënten thuis en zorg je er samen met het team voor dat de zelfredzaamheid van de cliënt zoveel mogelijk wordt gestimuleerd en het op hetzelfde niveau wordt gehouden. De zorg die je als Wijkziekenverzorgende (Verzorgende IG) verleent richt zich op minder validen, (chronisch) zieken, ouderen en cliënten in de terminale fase. Als Wijkziekenverzorgende (Verzorgende IG) signaleer en rapporteer je benodigde aanpassingen van het zorgplan.

Wat biedt Vérian?

Wat biedt Vérian?
Werken voor Vérian betekent terecht komen in een warm nest met uitgebreide scholingsmogelijkheden via onze eigen Vérian Zorgacademie en alle ruimte om je vleugels uit te slaan. Als wijkziekenverzorgende (verzorgende IG) kom je terecht in een inspirerend team en innovatieve organisatie waar ruimte is voor eigen inbreng.
Het salaris van een wijkziekenverzorgende (verzorgende IG) is conform de cao VVT in FWG 40. Uren zijn in overleg. Als Wijkziekenverzorgende heb je geen bereikbaarheidsdienst ’s nachts. We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw wensen zijn!

Wat vragen wij van jou?

Als Wijkziekenverzorgende ben je in het bezit van een (bijna) afgeronde mbo diploma niveau 3 Verzorgende IG. Daarnaast kun je als Wijkziekenverzorgende een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen. Het spreekt voor zich dat je communicatief en sociaal vaardig bent en dat je je ook schriftelijk goed kan uitdrukken.

Omdat je werkt in wisselende diensten is het een vereiste dat je in het bezit bent van een geldig rijbewijs en de beschikking hebt over een auto.

Bijzonderheden

Wie zijn wij?

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hun past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent flexibel werken in wisselende diensten.

Wil jij ook bijdragen aan de zorg voor de toekomst?
Voor vragen bel of app naar Pam ter Steeg, manager Zorg & Welzijn, telefoonnummer 06-52745029.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan snel via de knop 'sollicitatie' hieronder!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Eefde
Postcode 7204 JN
Stad Zutphen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 16
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verzorgende IG
Verzorgende niveau 3
Wijkziekenverzorgende
Publicatiedatum 20-07-2021
Reageer voor 30-09-2021
Ingangsdatum 20-07-2021
Nummer 57359
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian